1 tums pris: Är det på väg mot $ 10? – Teknisk analys – Altcoin Buzz


Efterfrågan på decentraliserade börser har ökat stadigt vilket kan ses av ökningen av Total Value Locked (TVL) över DEX. 1-tumsbörsen är en DEX och mängden nya investerare i 1-tums har ökat vilket kan ses av ökningen av 1-tums-priset.

1 tum är en likviditetsaggregat. Denna aggregering minskar orderglidningen och användarna kan bekvämt handla stora volymer utan bördan av orderglidning.

Hur fungerar 1 tum?

1 TUM kombinerar likviditeten hos andra börser via smart routing som kallas likviditetsaggregering. Som ett resultat av detta presenteras det bästa priset för att köpa och sälja en tillgång för användarna. Beställningarna kan delas över olika börser för att minska glidningen och ge användarna det bästa priset.

Fullständigt ägande

1inch är ett utbyte utan förvar. Pengarna kommer alltid att finnas kvar i användarens plånbok. Användaren kan länka sin Ethereum-baserade plånbok till 1 tum och alla transaktioner dirigeras via börsen direkt till och från användarens plånbok.

Gas Token

Transaktioner på Ethereum blockchain är mycket dyra. Användare måste betala gasavgift för varje transaktion och denna avgift ändras beroende på trängsel i nätverket. 1 tum minskar transaktionskostnaderna genom att använda Gas Token. Denna token stabiliserar bensinpriset.

Försäkring

Användare kan försäkra sina smarta kontrakt direkt via Nexus Mutual på 1 tum.

1INCH är styrningen / verktygetoken för 1INCH-utbyte. Med ökningen av antalet användare på 1INCH kommer efterfrågan snart att återspeglas i 1INCH-priset.

1INCH / USD – Prediction

1 tum

1INCH handlar för närvarande över 0,618 fibzonen på 3,64 $. Så länge som 1INCH stannar över $ 3,64, kan vi se ett steg mot $ 3,82, $ 4,05, $ 4,72 och $ 5,79. Om supporten på $ 3,64 går sönder kan vi se en nedgång mot $ 3,39, $ 3,27, $ 2,97 och $ 2,70.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link

Written By

Bitcoinvarde