10 skäl att köpa Theta Network (THETA) – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz


Det finns många projekt som dyker upp, men Theta är definitivt ett av de intressanta. Detta projekt har en decentraliserad innehållsleveransplattform. Det finns en hel del övertygande skäl till varför du borde vara intresserad av detta projekt.

Tio skäl att köpa Theta

1. Theta Network är en decentraliserad innehållsleveransplattform. Det tillhandahåller öppen källkod decentraliserade streamingtjänster. Teamets vision är att ge användarna högkvalitativa videoströmmar utan buffring och till lägsta kostnad. Projektets popularitet har skjutit i höjden, och det rankades bland de tio bästa mynten på Lunar Crush.

2. Det är ett av de ledande nätverken för videoleveranser på blockchain. Det låter användare titta på videoinnehåll och tjäna tokenbelöningar för att vidarebefordra videor till andra användare. Dessutom kan användare använda sitt nätverk på valfri dator, mobil enhet eller smart-TV. Den tillhandahåller video- och streaminginfrastruktur för eSport, filmer, utbildning, företagskonferenser, peer-to-peer-streaming och mer.

3. Användare kan titta på den Theta-drivna Android TV-kanalen och tjäna TFUEL tokens genom sin Android-app THETA.tv. Detta innebär att alla smarta TV-apparater nu är integrerade med Theta, tillsammans med Android TV-digitalboxar, inklusive Amazon Fire TV-stick etc.

4. Theta.tv

Det är nätverkets huvudsakliga streamingtjänst. Användare kan se och lägga upp sina videor härifrån. Denna app kommer att finnas tillgänglig på Samsung Galaxy-telefoner. THETA.tv dApp myntar och delar inbyggda icke-fungibla tokens (NFT) med sina fans för att skapa innehåll.

Theta

[email protected]thetatoken.org

5. Theta plånbok

Plånboken har ett användarvänligt gränssnitt och kan ställas in utan problem. Den stöder sändning, mottagning och insättning av mynt. Den levereras med högsäkerhetsfunktioner och plånboken är byggd av THETA Labs.

6. Wallet Chrome-förlängningen är också tillgänglig för användning på mobilen och på nätet och kombinerar användningen av MetaMask och funktionaliteten hos Theta Wallet. Dessutom erbjuder den här nya tillägget en bra användarupplevelse för stationära användare.

7. Deras leveransstack för videoklipp gör det möjligt för användare att sänka sina videokostnader, samtidigt som tittartiden och videoengagemanget ökar. Det ökar också intäkterna för videoplattformarna genom att integrera dem i deras plattform. Thetas P2P Edge-nätverk drivs av tusentals medlemmar i samhället, utan en enda central server, vilket är en enorm prestation.

8. Theta Network

Nätverket stöder uppfinningen av decentraliserade appar (dApps). SLIVER.tv är den första dApp som lanserades i nätverket. För att förbättra kvaliteten på strömleverans utnyttjar Theta säkerheten och effektiviteten i Ethereum, tillsammans med att kombinera med olika andra tekniker.

Theta

[email protected]thetatoken.org

9. Theta introducerar en ny modell av proof-of-stake konsensusmekanismen som kallas Multi-Level BFT. Denna typ av konsensusmekanism är mycket snabbare än system för bevis på arbete. Multi-level BFT-mekanismen använder en liten uppsättning noder för att påskynda godkännandena.

10. Dess nätverk har en dubbel token-design. Styrningstoken för Theta-protokollet är THETA.

Theta Fuel (TFUEL) liknar den gas som används i Ethereum-nätverket. Det är en ERC-20-token och används som belöningstoken för Theta-nätverket. Användare kan tjäna nya TFUEL genom att satsa och köra en nod. TFUEL tillåter kedjedrift som betalningar till reläer för videoströmdelning, distribution eller interaktion med smarta kontrakt.

Theta

[email protected]thetatoken.org

Plattformens medgrundare och verkställande direktör, Mitch Liu, är en välkänd innovatör inom blockchain-industrin. Theta rådgivande nämnd består av ledare som medgrundare av Youtube, Steve Chen och Justin Kan, medgrundare av spelströmningsplattformen Twitch.

Theta topppartnerskap
  • KardiaChain andTheta Network gick ihop för att integrera livestreaming och eSports på blockchain. Vietnam förutspår tio miljoner eSports-spelare 2021, och livestreaming är en stor e-handelskanal på THETAtv.
  • De lanserade också en video on demand (VOD) bibliotek för NASA på THETAtv. Genom att använda den här tjänsten kan användare utforska universum genom att titta på olika NASA-lanseringar, operationer och program. Nyligen var de värd för den senaste SpaceX-raketlanseringen på THETAtv.
  • Google har meddelat sig själv som Thetas föredragna molnleverantör. Intressant är att med den här nyheten växer Theta Labs aktiva användarbas. Dessutom har detta hjälpt dem att utöka sina partnerskap.
  • Skrika! Fabrik, ett medieföretag, meddelade att det kommer att ge sin Shout! Fabriks-TV och 24/7 levande kanaler till Theta Network.
  • LINE Tech Plus, ett dotterbolag till LINE Corporation of Japan, lanserar en ny videotjänst riktad till användare i Japan, Taiwan, Thailand och andra delar av Sydostasien. LINE är den mest populära japanska snabbmeddelandeappen med mer än 200 miljoner användare.
  • Theta och Chainlink strävar tillsammans för att slåss mot video reklambedrägerier som ofta dyker upp och främjar “kryptovaluta-giveaway” -duper. Detta hjälper användare att få ett rykte baserat på deras tittare.
TFUEL och Binance
  • Binance’s främsta globala eSports-turneringen, Slaget om Asien 2020, sponsras av Theta Network. Binance kommer att använda sin blockchain-teknik för att strömma alla matcher över hela världen på Binance.com och Theta.tv. Dessutom uppmanar de alla att dela sin bandbredd för att tjäna TFUEL. Dessutom, BNB integrerar en anpassad Theta-videospelare, interaktiv chatt och mer på sin exklusiva sida på Binance.com-webbplatsen.
  • För att säkerställa att endast legitima användare kan begära videosegment av specificerat licensierat innehåll integreras deras utvecklingsteam Microsofts DRM tjänster i deras protokoll. Detta gör det möjligt för alla Theta-innehållspartners att leverera live- och on-demand-krypterat innehåll.

Theta

[email protected]thetatoken.org

  • För att komma in i Japanska marknaden, Theta Lab samarbetade med Gumi Cryptos. Affärsutvecklingens mål är att göra det möjligt för Theta att injicera sin teknik i japanska medieföretag.

Theta har en inventering av företagsinvesterare, såsom Samsung NEXT, Sony Innovation Fund, BDMI-Bertelsmann Digital Media Investments och CAA-Creative Artists Agency. Förutom detta listar de också traditionella Silicon Valley VC inklusive DCM, Sierra Ventures och VR Fund.

Teknisk analys

Theta Network (THETA) handlade vid tidpunkten för publiceringen på 1,84 $. Den har en maximal tillgång på 1 miljard THETA-mynt. De bästa börserna för handel i THETA är för närvarande Binance, Huobi Global, OKExoch Upbit.

Nyligen gjorde Theta en rekordhög nivå av 2,50 dollar. Enligt Fibonacci-nivåer håller den sig på 61,8%, vilket är runt 1,75 $. Om det håller mellan 1,50 $ till 1,75 $ och breakout ovan, då kan det göra en ny ATH runt 3,50 dollar.

Slutsats

Theta är en ledande decentraliserad innehållsleveransplattform med ett team som arbetar med sin globala expansion. Om antagandet ökar med fler partnerskap kan det vara framtiden för livestreaming.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Theta Network.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

Written By

Bitcoinvarde