AllianceBlock to Unveil Staking Program – Altcoin Buzz


I ett försök att lägga starka grunder för kommande investeringsprodukter som utvecklas, samt att säkerställa att insatser blir en viktig del av dess ekosystem, har AllianceBlock lanserat ett insatsprogram.

Tillkännage sitt beslut via en tjänsteman blogginlägg, Avslöjade AllianceBlock att dess insättningsprogram började den 17 mars kl 16:00 UTC. Denna inledande programlansering hände efter två oberoende säkerhetsrevisioner.

Användare kommer att kunna välja mellan fyra staking smarta kontrakt med olika låsperioder. Nämligen 3, 6, 12 respektive 24 månader. AllianceBlock noterade också att användare kommer att få insatsbelöningar per block.

Enligt AllianceBlock inkluderar insatspoolen, dess varaktighet, minsta garanterade APY och maximala insättningstak;

Snabba Alberts: Poolens varaktighet: 3 månader (minsta garanterade APY: 16,67%; maximal insättningstak: 6 000 000 ALBT)

Framtidsvisioner: Poolens varaktighet: 6 månader (minsta garanterade APY: 20,00%; maximal insättningstak: 7500000 ALBT)

Iron Hands: Poollängd: 12 månader (minsta garanterade APY: 25,00%; maximal insättningstak: 12 000 000 ALBT)

Ingen nåd: Poolens varaktighet: 24 månader (minsta garanterade APY: 30,77%; maximal insättningstak: 13 000 000 ALBT)

Tillkännagivandet avslöjade vidare att ett initialt bidragstak per plånbok kommer att införas för att säkerställa rättvis och lika möjligheter för varje deltagare. Noterbart kan användare satsa maximalt 100 000 ALBT per kontrakt per plånbok under de första sju dagarna av insatsprogrammet. Efter de första sju dagarna tas dock insättningsgränsen bort.

Hittills har totalt 14 085 469 ALBT (värt 9 718 973,61 dollar) satts, enligt en tweet från AllianceBlock.

AllianceBlock lanserar insatsprogram för att bekämpa inflation

I samband med det nya initiativet noterade blockchain-plattformen att insatsprogrammen också var utformade för att fokusera på att hantera möjlig inflation.

Enligt AllianceBlock kommer insatta medel att användas för att ge tillräcklig likviditet för att ge en verklig omvandling av både DeFi- och TradFi-marknaderna för att bekämpa inflationen.

“Avkastning är bunden till systemutnyttjandet och den ekonomiska prestandan, vilket praktiskt taget eliminerar effekterna av eventuell inflation”, heter det.

Dessutom kommer insatsprogrammen att innehålla ett nytt koncept för att säkerställa gynnsamma och transparenta uttag i slutet av insatsperioden. Nedkylningsfönster för uttag av användare garanterar tillfredsställande uttag av användarnas medel när insatsperioden slutar. Ett fast belopp av tillgångar kan krävas var 24: e timme för varje kontrakt, och det bör noteras att tiden kommer att mätas i block. När antalet tokens som är tillgängliga för anspråk har tagits kommer alla återstående användare som vill återkräva pengar att placeras i en nedkylningskö. När nedkylningsperioden är över kommer de att hanteras enligt principen först till kvarn.

AllianceBlocks senaste partnerskap

I en annan utveckling är det viktigt att notera att blockchainföretaget har ingått flera strategiska partnerskap för att främja sin ambition att skapa den första globalt kompatibla decentraliserade kapitalmarknaden.

Anmärkningsvärt bland många var det senaste partnerskap med DIA (Decentralized Information Asset) för att leverera DeFi-datalösningar. Som ett resultat av partnerskapet kommer DIA och AllianceBlock att samarbeta om ett brett spektrum av data- och DeFi-initiativ.

Rachid Ajaja, VD för AllianceBlock, noterade att båda företags ömsesidiga ambition att överbrygga klyftan mellan DeFi och TradFi ledde till bildandet av partnerskapet.

“Data är en oerhört viktig del av detta mål, och jag är glad att vi samarbetar med DIA för att utveckla båda våra projekt i detta avseende”, sa han.

Andra anmärkningsvärda partnerskap inkluderar integration med DAO Maker, Plasma. Ekonomi, BETALT Nätverkoch Injektiv.

ALBT-pris

Vid tidpunkten för publiceringen, AllianceBlock (ALBT) steg priset med 1,8% under det senaste dygnet. Token handlades till $ 0,702636, med ett börsvärde på $ 108,160,383 och en 24-timmars handelsvolym på $ 2,414,995. ALBT har för närvarande en tillgång på 154 miljoner mynt och en maximal tillgång på 850 miljoner mynt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde