B26 Finance – Highway to Financial Freedom with Self-Banking – Altcoin Projects – Altcoin Buzz


B26 Finance, den första privata självbanktjänsten som drivs av blockchain-teknik, lovar att leverera den ultimata tillförlitliga bankupplevelsen. Vad som fick vår uppmärksamhet är att B26 inte är en bank men det underlättar självbank med en ny typ av DeFi-upplevelse. De tre huvudpelarna i B26 DeFi-protokollet sätter in jordbruk och plånboken som inte är vårdnadshavare. Genom att satsa B26-användare får en ny typ av spartjänst och genom jordbruk kan användarna tjäna belöningar för att tillhandahålla likviditet. Dessutom åtnjuter de självbanktjänster genom att använda den plånbok som inte erbjuds av B26.

Under en mycket kort varaktighet steg B26-token till sin högsta nivå på $ 530. Främst för att B26-utbudet är begränsat till 26 000 utan präglingsfunktion och insatsbelöningen går så högt som 780%. För att skydda samhällets intresse beslutade teamet att låsa alla icke-cirkulerande B26-tokens genom olika smarta kontrakt. Detta inkluderar teamtoken, utvecklings- och marknadsföringsfonder, insatsbelöningar och jordbrukstoken. Dessutom, tokenlåsning stärks projektets position i branschen som ett mattsäkert projekt.

Extraordinära insatsbelöningar är live!

B26 Finance utarbetar ett sätt att ge användarna en väg till deras ekonomiska frihet. För att uppnå detta har det kommit ut med tre olika insatsprogram för tokeninnehavare av alla slag. Enligt den officiella bloggen har tillgången på 12 000 B26-tokens delats mellan de tre insatsplanerna:

Med en mycket enkel process kan man börja sätta in tokens och tjäna mellan 260% och 780% APY!

Revolutionerande bankverksamhet – B26 produktsvit

Staking är en av spotlightprodukterna på B26-plattformen. Det ger användarna en ny typ av flexibel spartjänst. Det slutar dock inte här teamet utvecklar en hel serie produkter till störa traditionell bankverksamhet:

Jordbruk

De Uniswap likviditetsleverantörer kommer att utveckla ETH / B26-par. Med detta kommer det att tillåta likviditetsleverantörer att odla Uniswap Pool-tokens (LP-tokens). Intäkterna kommer att bestämmas baserat på andelen av deras aktier i poolen.

Mobil självbank

B26 Self-Banking-appen tillåter användare att ta emot, lagra, skicka och spendera deras USDC över hela världen. Dessutom är det en plånbok utan vårdnad som aldrig tar kontroll över användarens medel. Som ett resultat förlorar användarna aldrig kontrollen över sina medel när de använder appen.

Självbank-kort

Teamet har redan startat ett forsknings- och utvecklingsprojekt för att bygga ett unikt B26-betalkort. Enligt den officiella bloggen fungerar kortet på nätverk som VISA och Mastercard. Dessutom kommer det att hjälpa till att frigöra den fulla potentialen för decentraliserad finansiering (DeFi). För att stärka kortets position i branschen kan projektet samarbeta med Circle, Binance eller Coinbase.

B26 Styrning

Teamet arbetar med att bygga en helt decentraliserad styrningsplattform för styrning och verktygstecken B26. I grund och botten kommer detta att hjälpa teamet, community-bidragsgivare och B26-tokeninnehavare att bygga en hjärtlig relation. Tillsammans med detta kommer styrningsplattformen att användas för att fatta beslut för produkterna och deras livscykel genom att rösta i samhället.

Ledarskap

Projektet grundades av J.Calmettes, som är registrerad i United States Securities and Exchanges Commission. Calmettes började sin yrkeskarriär 1992 och har sedan dess haft ledande befattningar hos några av de största organisationerna.

Fantastisk färdplan för 2021

Inom en mycket kort tidsperiod lanserade projektet sin insats och priset på token höjde sig kraftigt. 2021 kommer utvecklingsteamet att arbeta aggressivt för att leverera följande produkter till användarna:

Q1 2021

• Specifikationer för mobil självbank kommer att släppas
• Användargränssnitt för Mobile Self-Banking-appen

Q2 2021

• Lantbrukslansering
• Design för gränssnittsgränssnitt

Q3 2021
• Mobil självbank-iOS – Beta
• Mobil självbank-iOS – V1

Q4 2021

  • Mobile Self-Banking Android – Beta och V1
  • Styrningslansering
  • FoU Steg 1 – Kort
  • FoU Steg 2 – Designkort
B26-pris

Under det senaste dygnet har B26-token-priset ökat med över 5%. Vid tidpunkten för handeln handlas det närmare 300 dollar. Eftersom token finns på Uniswap är den dessutom redan utsatt för en enorm användarbas och lovar den enorma potentialen för pristillväxt inom en snar framtid.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Denna intervju, översikt eller uppdateringsartikel har kompenserats för mediasamarbete och har sponsrats av den intervjuade eller granskade organisationen. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

För mer nyheter från kryptosfären, kolla in YouTube-kanalen Altcoin Buzz.Source link

Written By

Bitcoinvarde