BETALT nätverk belönar användare i kommande IDO – ekonomi och finansiering – Altcoin Buzz


PAID Network tillkännagav nyligen PAID V2 bonus med starka händer.

Bonussystemet från PAID Network syftar till att belöna användare i ett kommande initialt DEX-erbjudande (IDO) som kommer att äga rum på Ignition. några dagar efter det första meddelandet om bonusen avslöjade plattformen att den IDO som påverkades av bonusen är Deeper Network.

Belönar lojala gruppmedlemmar

BETALT nätverk försöker pris dess community-medlemmar som har bevisat sin lojalitet mot varumärket efter senaste hack det ägde rum.

Som ett sätt att uppskatta samhället har BETALADE team beslutat att belöna sina användare. Enligt tillkännagivandet kommer användarna att ha rätt till en unik garanterad tilldelning på $ 100 under det kommande Djupare nätverks-IDO på tändning.

Den 5 mars släppte PAID Network ett Rådgivande “gör inte transaktioner”. Rådgivningen var att försäkra samhällsmedlemmar att hela teamet aktivt undersökte hacket och att plattformen tog bort all likviditet. Plattformen uppgav också att de skulle ta ögonblicksbilder innan den första dumpningen inträffade och skulle återställa saldon till det beloppet.

Till de många som lyssnade på rådgivningen, BETALT Nätverk vill tilldela dem för deras lojalitet och tålamod under hela affären.

Kvalificering för belöningen

Det finns flera villkor för användarna att få sin $ 100-tilldelning i Deeper Network IDO. För det första kommer belöningen att vara tillgänglig för användare som inte genomförde transaktioner under “inte transaktions” -rådgivningen och när airdropping började. Detta innebär att användare som behöll sina tokens mellan 5 mars 2021 kl 21:08:03 + UTC fram till 10 mars 2021 kl 10:25:38 + UTC är berättigade till belöningsbonusen.

Dessutom måste sådana användare ha luftsläppt minst 1 000 flytande BETALADE token. Tills IDO on Ignition är klar måste dessa användare behålla dessa luftdroppade tokens i sin BETALDA V2 Token airdrop-plånbok för att kvalificera sig för belöningen.

Ett tredje villkor som måste uppfyllas för att vara berättigat till belöningsbonusen är att användarna måste se till att deras token är lika med eller större än deras ursprungliga airdropped-saldo. Denna beräkning kommer att göras från och med när användaren fick v2 airdrop till Deeper Network IDO on Ignition är klar. Användare bör också se till att de kvalificerar sig för KYC på Ignition-plattformen innan de kan delta i IDO.

Djupare nätverks-IDO

Deeper Network IDO är planerad att starta på Tändning den 23 mars 2021 klockan 14 UTC. IDO kommer att se försäljning av ett begränsat utbud av 62 500 000 tokens till 0,012 $ per token. Dessa tokens kommer att säljas enligt principen först till kvarn.

Deeper Network grundades 2018 och är det första decentraliserade blockchain-nätverket som vill bygga ett privat, säkert och rättvist internet. Plattformen märktes först när den utvecklade AtomOS, världens första låsfria nätverksoperativsystem, som lovade att kringgå behovet av VPN. Deeper Network gjorde nyligen poäng över en miljoner dollar i finansiering på Indiegogo för Deeper Connect Mini, världens första decentraliserade VPN- och brandväggshårdvaruprodukt som är bra för livet efter köpet eftersom det inte finns några abonnemangsavgifter att betala.

BETALT pris

Från tidpunkten för publicering, BETALT nätverk pris var 2,18 dollar med en handelsvolym 24 timmar på 4 358 451 dollar. BETALT pris sjönk också med 2% under det senaste dygnet. Dessutom har den en maximal tillgång på 594,7 miljoner mynt. Uniswap (v2) är också den mest aktuella marknadshandeln BETALD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde