Binance Charity Partners med UNICEF för att stödja Beirut – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz


Binance Charity Foundation meddelade nyligen sitt partnerskap med UNICEF Luxemburg för att stödja Beirut efter katastrofen de upplevde i augusti.

Binance Charity har bidrog med 10 000 dollar värd för krypto för att stödja folket i Beirut. Med detta partnerskap kommer vatten- och sanitetssystem att återställas, och fokus kommer att ligga på ombyggnad och underhåll av skadade byggnader och lägenheter.

Om Beirut-katastrofen

Den 4 augusti upplevde Beiruts hamn en explosion som påverkade närliggande miljöer på bara några sekunder. Cirka 300 000 personer var offer för denna katastrof, inklusive 100 000 barn. Explosionen drabbade människor från alla förmögenhetsnivåer eftersom det orsakade nästan total förstörelse av lägenheter och byggnader i både rika och fattiga stadsdelar.

Medan explosionen utjämnade många byggnader och stadsinfrastruktur, påverkades en del mildare. Men vitala vattenstrukturer har påverkats allvarligt. Till exempel förstördes Achrafiehs pumpstation, och som ett resultat är familjer kvar utan förråd och vatten för att utföra sina dagliga aktiviteter.

UNICEF: s stöd för beirut

Som ett snabbt svar på katastrofen dök UNICEF och andra ideella organisationer upp inom 18 timmar efter händelsen. De var de första hjälparna som många såg efter katastrofen. När de anlände kontrollerade de familjer och hushåll för att veta hur de påverkades.

Som ett sätt att svara såg UNICEF: s WASH-program (vatten, sanitet och hygien) till att varje byggnad hade tillgång till rent vatten så snart de kunde. Inom 48 timmar levererade programmet nio 1000 liters vattentankar, som sedan installerades, och förstörda vattenledningar hade genomgått reparation.

Binance Charity bidrar till UNICEF: s WASH-program

Med sin donation av 10 000 dollar i krypto, Binance kommer att stödja UNICEF: s WASH-program inom UNICEF Lebanon Emergency Appeal. Bidraget kommer också att riktas mot återställande av sanitets- och vattensystem. Fokus kommer dock att vara på några pressande behov som återuppbyggnad, rehabilitering och underhåll av lägenheter som har skadats, särskilt när det gäller VVS-tjänster.

Donationen kommer också att användas för att skaffa och installera vattentankar, förbättra sanitetsstöd för berörda byggnader och leverera minihygienpaket till berörda flerfamiljshus. Sådana kit inkluderar tvål, handdukar och hygienkuddar för unga kvinnor, och baby-, hygien- och COVID-skyddssatser till drabbade familjer som fortfarande bor i skadade lägenheter.

Mer information

Av detta välgörenhetsarbete Changpeng Zhao (CZ), VD för Binance, säger: ”Våra hjärtan och böner går till folket i Libanon; de drabbade och de som befinner sig i frontlinjen och hjälper som räddningspersonal som svarar på denna fruktansvärda händelse. Med vår donation försöker vi få tillbaka nödvändigheterna till dem som drabbats av explosionen och ge tröst medan de försöker återuppbygga sina liv. ”

I överenskommelse med VD påpekar Helen Hai, chef för Binance Charity, ”På Binance vägnar ser Binance Charity fram emot att hjälpa till att förbättra förutsättningarna för den långa vägen framåt. När våra team kommer tillsammans och kliver upp för att hjälpa varandra ser hoppets glimt ljus ut. ”

UNICEF och Binance Charity Foundation har samlats för att bygga starka band med Beirut-samhället. Detta partnerskap fokuserar på att tillhandahålla tjänster och hjälpa familjer för en bättre framtid. Detta skulle uppnås genom att visa omsorg och leverera rent vatten till drabbade familjer.

Som förklarats av Sandra Visscher, verkställande direktör för UNICEF Luxemburg, “Digitala ekonomier och valutor erbjuder nya möjligheter och verktyg för att hjälpa barn, vilket påverkar deras liv i generationer framöver. Det är därför det är viktigt för UNICEF att utforska den fulla potentialen de erbjuder. Genom Binance Charitys stöd kommer vi inte bara att kunna skydda barnen och deras familjer i efterdyningarna av explosionerna utan också att ge dem bästa möjliga hjälp för att förbättra deras liv på ett hållbart sätt. ”

Om Binance Charity Foundation

De Binance Charity Foundation (BCF) är en ideell organisation som syftar till att främja blockchain-aktiverad filantropi för att uppnå global hållbar utveckling. Binance Charity försöker också utveckla en helt transparent blockchain-baserad donationsplattform som kommer att förändra filantropin. Genom detta kan fattigdom och ojämlikhet avslutas genom teknisk innovation. Sedan starten har BCF organiserat olika program som har gett stöd till över 100 000 slutmottagare. Genom att göra detta har hållbar utveckling utvecklats.

Innan nu, världsberömd kryptovalutautbyte Bithumb Global blev bland de första utbytena för att stödja Binances razzia i DeFi-rymden.

Från pressen, Binance Coin pris var $ 28,93 med en 24-timmars handelsvolym på $ 374,082,986. BNB-priset steg också med 3% under det föregående dygnet. Det har också en tillgång i cirkulation på 147,8 miljoner mynt och en maximal tillgång på 179,8 miljoner mynt.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Wikimedia Commons /Freimut Bahlo.Source link

Written By

Bitcoinvarde