Binance för att stödja Kava Network 5.1-uppgradering – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz


Institutioner kan nu tjäna så högt som 45% i april på sina Bitcoin-investeringar utan noll motpartsrisk på Kava. Detta följer efter flera uppdateringar av Kavas baslager samt flera andra prestandaförbättringar som förväntas bli live som ett resultat av Kava 5.1-uppgraderingen.

Enligt ett pressmeddelande som delas med Altcoin Buzz, DeFi-plattformen med flera tillgångar har fått stöd från toppspelare i kryptovalutautrymmet, inklusive Binance. Kryptoutbytet på Twitter meddelat stöd för Kava 5.1-nätverksuppgraderingen och dess föreslagna hårda gaffel.

Ökning av institutionellt intresse för BTC

I ett nötskal har världens främsta kryptovaluta, Bitcoin, löst en av mänsklighetens mest pressande frågor (fonderna autonomi). Bitcoin ger användarna total kontroll över sina medel, vilket helt eliminerar behovet av någon form av mellaninstitut som banker. Kava Network 5.1-uppgraderingen har ett stort intresse för institutionella BTC-investerare. Detta är en viktig uppgradering eftersom det institutionella intresset för Bitcoin har ökat under senare tid. Företag som MicroStrategy och Tesla är i framkant när det gäller investeringar i institutionell kvalitet i Bitcoin. Dessutom äger fler företag nu en Bitcoin-kassa med större delar av sin reserv lagrad som BTC. Efter Kava 5.1-uppgraderingen kommer institutionerna att kunna få lån på sina BTC-tillgångar.

Det är ett välkänt faktum att Bitcoin, som alla andra altcoins i kryptorummet, lider av oöverträffade prisfluktuationer. Denna prisvolatilitet resulterar i att institut som investerar i Bitcoin måste göra vissa viktiga val. Alternativ som när man ska sälja eller när man ska köpa mer Bitcoin. Att ta reda på denna ”retention” -vinkel är avgörande om kryptovalutans utrymme ska uppnå global adoption, särskilt bland institutioner.

Även om Bitcoin är en underbar innovation är det nödvändigt att få nya och viktiga användningsfall för att hålla det relevant. Ett av sådana användningsfall är att införa lån på institutionell nivå.

Upplåning på institutionell nivå

Detta är ett alternativ som tilltalar stort Bitcoin-investerare av institutionell kvalitet. Detta alternativ är också ett starkt sätt att driva antalet institutionella investerare genom taket. Kava Network 5.1-uppgraderingen kommer vid sidan av uppgraderingen av HARD Protocol version 2. Uppgraderingen av HARD-protokollet gör det möjligt för investerare att låna medel mot sina tillgångar. De lånade medlen har olika räntor, där både låntagare och leverantörer tjänar HARD-token.

Enkelt uttryckt ger Kava institutioner möjlighet att tjäna ränta på sina BTC-innehav. Tesla kan till exempel tjäna upp till 21 600 BTC om den låser upp sina beräknade BTC-innehav på 48 000 BTC under ett år på grund av Kavas 45% APR.

Sammanfattningsvis

Medan Kava är en av de första Bitcoin-baserade DeFi-lösningarna förväntar vi oss att fler av sådana lösningar kommer att dyka upp inom en snar framtid. Institutionellt intresse för kryptorummet, särskilt Bitcoin, är viktigt eftersom det är ett livskraftigt sätt att underlätta global antagande och acceptans av denna verkligt fantastiska innovation.

Brian Kerr, VD för Kava Labs, stöder detta yttrande. Han tillade att när fler institutioner antar Bitcoin, “desto mer värdefull kommer Kava DeFi-plattformen att bli.”

KAVA-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var KAVA det handel till $7.42, med ett börsvärde på $434,308,327 och en handelsvolym dygnet runt på $125,412,835.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde