Bitcoin och Ethereum tar ledningen när björnen bleknar bort Använd TheBitcoin


Bitcoin och Ethereum tar ledningen igen när björnarna bleknar efter en kortvarig prisnedgång på de flesta kryptovalutorna på marknaden. De baisseartade vridningarna under de senaste dagarna har nu förnekats med virtuella valutor som återigen steg högre. Vissa altcoins registrerar också modererade vinster.

Bitcoin och Ethereum går högre

Hela kryptomarknaden återhämtar sig efter några dagar av björnar som tar kontroll över virtuella valutor. Bitcoin snabbt återhämtat sig från 51 200 dollar och handlas inte över 55 000 dollar. Således ser vi att den största kryptovalutan återvinner sin position runt $ 55.000.

Ethereum har också drabbats av ett måttligt dopp för några dagar sedan. Den digitala valutan har verkligen nått 1 560 dollar per mynt men återhämtat sig efter den. I skrivande stund försöker Ethereum bryta igenom 1700 dollar, vilket är en stark motståndsnivå för det näst största blockchain-nätverket i världen.

Under ett samtal med UseTheBitcoin förklarade Konstantin Anissimov, verkställande direktör på CEX.IO, att Ethereums långsiktiga tillväxt ser lovande ut.

I frågan uttalade han:

”Ethereums nuvarande pris handlas över både sina 100 och 200-dagars enkla glidande medelvärden som visar bättre resultat än genomsnittspriset under denna tidsperiod. Myntet handlas för närvarande runt sitt 50-dagars glidande medelvärde och på längre sikt finns det en möjlighet för myntet att överträffa denna prisställning. ”

Utöver det förklarade Anissimov att det långsiktiga prismålet är nära $ 2500. Den virtuella valutan kan också bryta igenom sin heltid på $ 2 040. Detta skulle dock vara nära relaterat till nätverksuppgraderingsplanerna. Om allt går som planerat har Ethereum en stark haussepotential.

Dessutom förklarade Anissimov att när det första kvartalet i år går mot sitt slut kan vi se företag avslöja sina BTC- och ETH-inköp. Om de förklarar dem, kan det finnas en ökad hausseartad känsla. Andra företag kan följa deras väg och pressa priset på Bitcoin och Ethereum ännu högre.

Det är värt att ta hänsyn till att Cardano (ADA) och Litecoin (LTC) också går högre. Cardano gör sig redo för Goguen. Detta skulle göra det möjligt för utvecklare och projekt att släppa sina decentraliserade finansieringsappar (DeFi) ovanpå Cardano.

Under tiden fortsätter Litecoin att locka investerare som vill vara en del av de nya integritetslösningarna som kan släppas av Litecoin Inom en snar framtid. Vi pratar om implementeringen av MimbleWimble och tillagd fungibilitet till LTC.

Source linkSource link

Written By

Bitcoinvarde