Blockchain-interoperabilitet ökar som flerkedja Tillgängligt på RenVM – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz


Ren Protocol meddelade nyligen att Multichain har släppts till RenVM.

Rapporten om RenVM sa också att nya uppgraderingar har gjorts på RenJS-biblioteket. Som ett resultat av utgivningen och uppgraderingen av Multichain har nya uppsättningar tillgångar och kedjor blivit interoperabla.

På Ethereum blockchain, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Filecoin (FIL) och Zcash (ZEC) är tillgängliga. DigiByte (DGB), Dogecoin (DOGE), Terra (LUNA) och Zcash (ZEC) finns för närvarande också tillgängliga i RenVM men kommer senare att finnas tillgängliga på RenJS.

På Binance Smart Chainemellertid är Bitcoin (BTC) och Filecoin (FIL) tillgängliga. Bitcoin Cash (BCH) och Zcash (ZEC) kommer att finnas tillgängliga efter att den senaste Bitcoin Cash-gaffeln och Zcash Canopy-uppgraderingen har avvecklats. DGB, DOGE och LUNA finns i RenVM och kommer senare att finnas tillgängliga i RenJS. Detta gör det möjligt för Ren team för att ge tredjepartsutvecklare tillräckligt stöd.

För utvecklare som vill lägga till inbyggt stöd för de listade digitala tillgångarna i sin Ethereum- eller Binance Smart Chain-app kan de kolla in utvecklardokumentationen för Ren-protokollet. Utvecklare kan börja bygga på testnätet och mainnet från och med nu.

Utvecklare kan bygga med RenJS

RenJS, som SDK, gör det möjligt för utvecklare att enkelt ansluta till RenVM. Genom RenJS kan integrerad interoperabilitet också tillhandahållas för användare. För att hitta ett bra exempel på funktionerna i RenJS, kolla bara in https://www.curve.fi/ren; Detta gör det möjligt för användare att direkt sätta in och ta ut riktig Bitcoin i ett Ethereum-kontrakt i bara ett steg. Användning av RenJS gör det möjligt för utvecklare att lägga till denna funktionalitet för alla RenVM-stödda kedjor / tillgångar.

Framtidsplaner för RenVM

Eftersom Multichain har släppts till RenVM, kommer utvecklare att upptäcka att det är mycket effektivare än tidigare att lägga till nya tillgångar. Detta beror på att Ren-teamet har utvecklat tillräckligt stöd för smarta kontraktsplattformar som Substrate, EVM och en mängd andra. Framöver kan det arbete som utförts under tredje kvartalet nu ge utdelning avseende stöd från nya destinationskedjor.

Eftersom driftskompatibilitet har uppnåtts från en kedja till en annan visar det att RenVM aktivt arbetar mot ett helt anslutet ekosystem av kedjor. När veckorna går kommer RenBridge också att ge stöd för de listade digitala tillgångarna ovan. Det är viktigt att notera att RenBridge ger insikt om hur RenJS kommer att användas. A utvecklarchatt har skapats för utvecklare som vill veta mer.

I skrivande stund, REN pris var $ 0,341222, med en handelsvolym 24 timmar om 53,399,711 $ och ett marknadsvärde på $ 301,502,594. REN-priset steg också med 4,9% under det senaste dygnet. Det har också en cirkulerande tillgång på 881 miljoner mynt och en maximal tillgång på en miljard mynt. För närvarande är Coinbase Pro den mest aktiva börshandeln.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde