BlockSwap distribuerar 250 miljoner token i uppmuntrat CommunityNet – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz


BlockSwap Network, ett automatiskt insatslikviditetsprotokoll för PoS-kedjor, kommer snart att ge exklusiv tillgång till BSN-betaprodukter. Det här är stabila sparprodukter som lovar att gynna användare med stabil långsiktig inkomst och bevara sitt kapital. Enligt den officiella bloggen kommer CommunityNet att uppmuntra testanvändarna i mer än 5 månader och distribuera cirka 250 000 000 tokens. Detta är en viktig komponent före BSN-huvudnätet eftersom det kommer att överbrygga alla luckor mellan användarna och produkternas funktionella verktyg.

Under den fem månader långa perioden kommer användarna att få tillgång till alla BlockSwap-produkter genom att använda BSN CommunityNet-token. Effektivt kan användarna utföra aktiviteter som att satsa på en LP-aktie, styrningsrelaterade incitament och mer. Medan de gör det kommer de att tjäna fler tokens. Dessutom kan dessa tokens som distribueras under CommunityNet-tokens vara löst in på mainnet i förhållandet 1: 1.

Nyligen presenterade BlockSwap sin revolutionerande produkt, Stakehouse. Produkten använder ett drastiskt annorlunda tillvägagångssätt för att lösa nästan alla problem som en ETH2-spelare står inför.

Vad försöker BlockSwap uppnå?

BlockSwap har ett uppdrag att stödja omfördelning av välstånd på ett rättvist och öppet sätt. Det uppmuntrade testnätet gör det möjligt för projektet att använda staking som ett lager för att fastställa följande:

  • Ta bort token distribution paritet
  • Tidiga medlemmar i samhället kan upptäcka produktens nytta utan någon monetär förlust.
  • Feedback från CommunityNet ger BlockSwap-projektteamet en möjlighet att konvergera produkternas funktionalitet mot användarens behov.
Mer om BlockSwap

BlockSwap ger en ekonomisk reserv för vardagliga användare. De befintliga nationernas besparingssystem över hela världen är trasiga. De kommande generationerna behöver mer strukturerade produkter som erbjuder fast inkomst. Det är vad BlockSwap Network är syftar till att tillhandahålla ett sådant sparande system genom att ge universella grundläggande besparingar till Proof of Stake Networks.

I februari 2021 valdes BlockSwap ut för Algorand Europe Accelerator-programmet av 200 produktapplikationer. Programmet kommer att pågå till april 2021 och BlockSwap tillsammans med 10 andra projekt kommer att få 18 100 dollar i såddfinansiering från blockchainfonden Borderless Capital.

Produkter
Evigt stabilt sparkonto – sparare

Saver är ett helt kedjekonton som lovar 7% APY. Dessutom är det ett icke-depå konto som stöder både Fiat och Crypto.

Stakehouse – Ett klick på ETH2 Staking Liquidity Platform

ETH2-satsningen är ännu inte etablerad som en realistisk lekplats för den genomsnittliga Defi-användaren. Det beror på att likviditeten måste vara låst, avgifterna på belöningarna är höga, centraliserade, minimikrav på ETH, inget stakesamhälle och DeFi-produktsupport. Stakehouse lovar att förenkla ETH2-insatsprocessen och göra den mer realistisk.

Sammantaget kommer BlockSwap Network att ta in strukturerade ränteprodukter till den dagliga användaren där de kontinuerligt kan tjäna ett säkert intresse.

Source link

Source link

Written By

Bitcoinvarde