BTC-pris: $ 1 miljard kort! – Community Talar – Altcoin Buzz


BTC-priset har varit extremt volatilt sedan Elon Musk bytte sin twitterbio till Bitcoin. Så snart folk såg Elon Musks bio, hoppade många in för att köpa BTC.

BTC handlade mellan 30 000 och 33 000 dollar under en längre tid och rörde sig i sidled. Så snart världens rikaste man Elon Musk lade Bitcoin till sin twitterbio, det ökade BTC-priset med 20% och det steg snabbt mot $ 38 000 och sjönk igen.

Hedgefonder kortar BTC!

hedgefonder

En av anledningarna till nedgången BTC priset var Hedge Funds. Från ett populärt kryptonyhets- och analysföretag har det rapporterats att hedgefonder har öppnat en miljard dollar-kort på BTC och lägger till fler shorts på varje pump.

Vad är kortslutning?

När du satsar mot en marknad kallas det kortslutning. Om du tror att priset på en tillgång kommer att gå ner öppnar du en kort position och ju mer priset på tillgången går, desto mer kommer du att tjäna pengar.

kort

Gamestop lagerhistoria

Många hedgefonder hade också kort på Gamestop-aktier. När de rika fortsätter att bli rikare och försöker dra nytta av ett företag som går ur affärer skapar det ofta en negativ syn på de rika som försöker dra nytta av någon annans förlust. En liknande situation väcker det berömda Gamestop-beståndet. En grupp reddit-individer såg att hedgefonder kortsluter Gamestop-aktien. Det samlade samordnade en mothandel genom att längta efter Gamestop med den direkta avsikten att avveckla hedgefondernas korta position.

gamestock

Bitcoin v / s Hedge Funds

En liknande situation som Gamestop kan hända med BTC. BTC ger individer möjlighet att lita på en matematisk kod som inte kan manipuleras snarare än på regeringen. De detaljhandelsinvesterare kunde återigen försöka avveckla 1 miljard dollar på BTC av hedgefonder. Om detta händer skulle det driva priset på BTC mot en ny all-time high.

Till skillnad från Gamestop har BTC starka grunder och en potential att föra en revolutionär förändring i vårt finansiella system. Belöningen för att investera i BTC har varit enorm och de fortsätter att växa så fler och fler nya investerare tillgriper denna tillgång. Att ha BTC i din portfölj är ett måste!

Fast leverans

Ny BTC kan inte skrivas ut till skillnad från FIAT-valutor. Tillförseln av BTC är fast till 21 miljoner BTC. Ingen kan manipulera denna tillgång. Fast utbud + ökad efterfrågan = exponentiell ökning.

21 miljoner

Om privatinvesterare väljer att gå emot dessa hedgefonder som kortsluter BTC, skulle det vara ännu en mardröm för hedgefonderna !!!

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link

Written By

Bitcoinvarde