Crypto.org Chain Chain lanseras! Färdplan släppt – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz


Crypto.com meddelar att Crypto.org Chain Mainnet officiellt har lanserats.

Denna lansering var meddelat via Crypto.com vd Eric Anzianis Twitter-konto.

Crypto.com avslöjar färdplan för större utgåvor

Crypto.com presenterade också nyligen en stegvis färdplan för att visa de fem stora utgåvorna som följer Crypto.org Chain Mainnet-lanseringen. Dessutom arbetar teamet för närvarande med alla de fem utgåvorna. Dessa faser anger helt enkelt utgåvorna enligt tidpunkten för den föreslagna lanseringen.

Fas 1: Fas 1 heter “CANIS MAJOR” och fokuserar på icke-fungibla tokens (NFT). Den här utgåvan kommer att främja NFT-stöd på nätet.

Fas 2: Denna fas kallas “DRACO II” och den fokuserar på utfärdande av mynt och Ethereum Virtual Machine (EVM). Denna version kommer att säkerställa att inhemska mynt utfärdas. Interaktionen kommer också att ske med sidokedjan, och utförandet av ETH-baserade smarta kontrakt skulle följa noga.

Fas 3: Fas 3 kallas “TUCANA III” och handlar om den decentraliserade börsen (DEX) med automatiserad marknadsskapande (AMM). Denna version kommer att fokusera på det ursprungliga AMM-protokollet som är baserat på Uniswap modell. Detta AMM-protokoll kommer med förbättringar och uppgraderingar.

Fas 4: Även känd som “HYDRUS I” fokuserar denna fas enbart på smarta kontrakt. Det inkluderar också lanseringen av ett smart-avtal med CosmWasm. CosmWasm är en motor som stöder flera programmeringsspråk. När det släpps kommer det smarta kontraktet på kedjan att ge stöd för många decentraliserade applikationer (dApps) och decentraliserade finansieringsprodukter (DeFi).

Mer information

Fas 5: Denna fas kallas “CARINA III” och handlar om decentraliserad finansiering och orakler. Denna version kommer att länka oracle-protokoll för att ge smarta kontrakt. Exempel på sådana protokoll är Bandprotokoll och Chainlink.

Lanseringen av Crypto.org Chain mainnet visar att Crypto.com aktivt arbetar hårt för att förbättra världen av decentraliserad finansiering.

Crypto.com tappar Joe Conyers III till Lead NFTs Platform

I andra Crypto.com-nyheter, Joe Conyers III har utsetts för att övervaka tillväxten och utvecklingen av Crypto.coms nya inbjudande NFT-plattform.

Joe Conyers III, medgrundare och chef för Songtrust, kommer att agera i egenskap av EVP och kommer att övervaka aktiviteterna på sin NFT-plattform som kommer att innehålla toppartister, idrottare och sportliga ligor från hela världen.

Crypto.com noterade att Conyers kommer att ta med sig över 15 års erfarenhet inom relaterade områden som fokuserar på att bygga globala företag som stöder miljontals artister och skapare. Denna erfarenhet började med att han var en av grundarna av konstmedieföretaget ArtObserved.com.

Nyligen tjänstgjorde han som CSO på Downtown Music Holdings, som är en av de största oberoende musikteknik- och serviceföretagen i världen. Han erkändes också av Billboard i fyra år i rad som Digital Power Player.

Conyers sade att han var glad över att övervaka en snart framstående NFT-plattform. Han tillade att Crypto.com gör ett bra jobb med att bygga en premiumanvändarupplevelse i kryptoutrymmet.

“Jag ser fram emot att ge fans och samlare ett nytt sätt att få kontakt med skapare av alla slag, samtidigt som jag erbjuder alla en möjlighet att tjäna sin rättvisa andel”, tillade han.

Via sitt officiella Twitter-konto, Joe Conyers III vidare anges att han kommer att vara den första av många vanliga chefer som byter till NFTS. Han sa, “Så vitt jag vet är jag den första” mainstream “stora mediekoncernen som hoppar över till NFT. Jag kommer inte att vara den sista. ”

NFT till Aid Crypto.com Grad From 10 Million till 100 Million Users

På tal om det nya utnämningen noterade Kris Marszalek, grundare och VD för Crypto.com, att Joe Conyers IIIs kunskap och erfarenhet av att bygga och hantera konst och konstnärer, liksom deras företag på global skala, kommer att påskynda Crypto.com tillväxt i NFT-rymden.

Marszalek förklarade att han tror NFT: er kommer att spela en viktig roll i kryptovalutabörsens strävan att växa från 10 miljoner användare till 100 miljoner användare de närmaste två åren. Han noterade att Crypto.com också kommer att vara en stor aktör och intressent i NFT-rymden. Marszalek säger att detta är “bara början.”

Eric Anziani, Chief Operating Officer på Crypto.com, uttryckte också sin glädje över utnämningen av Joe Conyers III och sade: ”Med Joe ombord kan jag inte vänta med att välkomna toppartister, skapare och varumärken över hela konst, underhållning, Musik och sport på crypto.com/nft/. ”

Innan nu presenterade Crypto.com en ny funktion det gör det lättare för kanadensare att lämna in kryptoskatter. De noterade också att tjänsten Crypto.com Tax for Canada så småningom kommer att utökas till andra territorier också.

CRO-pris

I skrivande stund skrev CRO pris var 0,208090 dollar med en handelsvolym dygnet runt 371 033 509 dollar. CRO-priset sjönk också med 7,3% under det senaste dygnet. Dessutom har den en tillgång på 25 miljarder CRO-mynt och en maximal tillgång på 30 miljarder. Upbit är också den nuvarande mest aktiva CRO-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde