Deeper Network samlar $ 1 miljoner i insamlingskampanj – ekonomi och finansiering – Altcoin Buzz


Deeper Network har slutfört en rekordrekommenderad insamlingskampanj på Indiegogo. Web 3.0-infrastrukturplattformen har samlat in 1 miljon dollar för att bli den högst finansierade plattformen på Indiegogo.

Detta är definitivt välkomna nyheter till hela Deeper Network-ekosystemet. Vid sidan av det rekordhöjande insamlingsevenemanget har Deeper Network också avslöjat planer på att lansera sin offentliga IDO.

Djupare nätverk och integritet

Web 3.0-fokuserad plattform, vid sidan av sin insamlingskampanj, lanserade också “en bärbar plug-and-play-enhet” känd som Deeper Connect Mini. Enheten, enligt ett pressmeddelande som delas med Altcoin Buzz, kommer att ge ett absolut integritetsskydd till sina användare. Denna produkt är för närvarande hjärnbarnet för Deeper Network, tillsammans med en lager 7-brandvägg och Decentralized Private Network (DPN). Allt detta ger användare som surfar på nätet förstklassig integritet.

Även om det är ganska nytt, tillhandahåller DPN (ett decentraliserat virtuellt privat nätverk) personligt online-skydd för användare i motsats till vanliga VPN-nätverk. Således elimineras helt riskerna med VPN och deras centraliserade driftsätt.

Mer om Deeper Connect Mini

Plug-and-play-enheten är en decentraliserad, serverlös enhet. Detta innebär i huvudsak att data på den inte kan “loggas, läcka, hackas eller stämmas.”

Några av dess viktigaste funktioner inkluderar:

  • Det är decentraliserat. Det är, det är inte benäget för svagheterna som är förknippade med centraliserade servrar.
  • Den har en oberoende internetupplevelse och är därför immun mot censur och underlättar nätneutralitet.
  • Det skryter också av förstklassig kryptering och säkerhet.
  • Slutligen har Deeper Connect Mini noll flaskhalsar och snabb anslutning.

Deeper Network’s Deeper Connect Mini är för närvarande tillgänglig för försäljning på Indiegogo, Amazonoch Best Buy. I skrivande stund har över 10 000 enheter redan köpt in.

Deeper Network har haft flera framgångar de senaste månaderna. Dess rekordhöjande insamlingskampanj är en av sådana framgångar. Tidigt i år fick den också Polkadots Substrate Builder’s Web 3-bidrag.

Detaljer om Deeper Network IDO

Web 3.0-infrastrukturplattformen har avslöjat planer på att lansera sin efterlängtade IDO denna månad. IDO förväntas äga rum på fyra olika plattformar.

  • Det första evenemanget kommer att äga rum på måndagen den 22 mars 2021 på Flybit.
  • Detta kommer att följas noggrant av nästa evenemang tisdagen den 23 mars 2021 på PAID Network’s Tändning.
  • Det tredje och fjärde evenemanget kommer att äga rum på Poolz och Duckstarter den 25 respektive 26 mars 2021.

IDO ger samhällsmedlemmar möjlighet att tjäna DPR-tokens. DPR är den inbyggda symbolen för Deeper Network och är utformad för att fungera som en källa till incitament och mikropeteringar på plattformen. Tokenpriset kommer initialt att vara $ 0,015 med 100 miljoner tokens tillgängliga över alla lanseringsplattformar. Deeper Network ser ut att samla 5 miljoner dollar från IDO och två andra offentliga försäljningar som snart kommer att meddelas.

På tal om tillkännagivandet påpekade VD för Deeper Network, Russell Liu, också att IDO är resultatet av en framgångsrik period i nätverket. Han tillade också att plattformen tillsammans med hjälp av sina medlemmar i gemenskapen hoppas kunna sätta takten för lanseringen av “nästa generation av internet; Web 3.0. ”

Gå också med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link

Written By

Bitcoinvarde