DeFi-nätverk säkrar broar till Binance Smart Chain – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz


Det Ethereum-baserade betalningsnätverket, Fuse, har överbryggat till Binance Smart Chain för att uppnå snabbare och billigare transaktioner.

I ett tillkännagivande den 7 april Säkringsnätverk presenterade lanseringen av en tvåvägsbro till Binance Smart Chain. Fuse är ett snabbt växande blockchain- och dApp-ekosystem som fokuserar på konsumentvänliga betalningar och DeFi.

Bron gör det möjligt för användare att ta en ERC-20-token från Fuse Network och flytta den till och från Binance Smart Chain.

Överbrygga klyftan

Fuse grundades 2019 i syfte att utveckla en snabb och billig betalningslösning för att förenkla det traditionella betalnings- och växlingssystemet. Fuse-kedjan fungerar som en sidokedja av Ethereum med en delegerad proof-of-stake (DPoS) konsensusmekanism och en egen FUSE-token.

Tillkännagivandet tillade att inslaget Ethereum (wETH) för närvarande är tillgängligt för överbryggning, men nätverket planerar att utöka de tillgängliga tokens till att omfatta FUSE och ett antal andra. Plattformen påstår sig ha skapat en av de första Ethereum-broarna i sitt slag:

“Fuses utveckling var ansvarig för att skapa en av de första tvåvägsbroarna till Ethereum, en funktion som har varit en integrerad del av plattformens tillväxt.”

Med hänvisning till höga gasavgifter uppgav protokollet att Ethereum har fallit i oförmåga något för handlare av mindre belopp på sin FuseSwap-plattform. Fuse behövde ett snabbare och billigare alternativ och hittade det i BSC, som också växer i popularitet.

Det tillade att Ethereum 2.0 utan tvekan kommer att vara en pelare i kryptoekosystemet, men just nu behöver dess användare anslutning till andra blockkedjor.

I skrivande stund kostar den genomsnittliga transaktionen på Ethereum cirka $ 19, enligt Bitinfocharts. Smarta kontraktsoperationer eller token swappar är ännu dyrare, med genomsnittet kostar smärtsamma $ 50, enligt Etherscans gas tracker.

Den 1 april, Fuse tillkännagav ett partnerskap med e-pengar men det har inte gjort mycket för tokenpriser.

FUSE Token Price Update

Den ursprungliga token för plattformen har minskat 4,5% på dagen vid tidpunkten för publiceringen, enligt Coingecko. SÄKRING var handel till 0,283 dollar efter att ha sjunkit 7,8% under de senaste sju dagarna.

Token nådde en heltidshöjd på $ 0,44 den 21 mars och har sedan gått 34% till nuvarande nivåer. Likviditet är sannolikt det största problemet eftersom det ännu inte är noterat på ledande börser, som Binance, och kan endast handlas på Uniswap eller 1 tum.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde