DOGECOIN: 10x! – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz


DOGECOIN är stadens samtal idag. Alla på Twitter, Reddit, Discord och andra krypto-sociala media-nav har pratat om DOGECOIN inklusive världens rikaste man Elon Musk.

Till förra veckan, DOGE hade seglat igenom och ackumulerat runt 0,007 till 0,008-området. Igår fick DOGECOIN mycket dragkraft. Snarare är “mycket” en underdrift. Detta mynt som lanserades 2013 som ett mememynt ökade med 100% i går kväll och tappade inte.

Men det är inte allt. Efter att ha vunnit 100% under det första mötet drog DOGECOIN ett massivt ljus och ökade i pris med mer än 800% och nådde det höga priset på $ 0,088. Från förra veckans handelspris på 0,008 dollar till 0,08 dollar var vinsten för investerare i DOGE över 10 gånger på en veckas tid.

Varför såg DOGE en sådan exponentiell tillväxt?
  • Detta rally drivs främst av Reddit-communityn som började prata om att DOGECOIN skulle gå till $ 1. Det i stort sett följda twitterhandtaget WallStreetBets ordförande twittrade om DOGE till månen som drivit detta rally.
  • Detta åtföljdes av en tweet om DOGE från den berömda miljardären och världens rikaste man Elon Musk. Elon Musk har varit ett fan av DOGE och han twittrade om att DOGE är på omslaget till en tidning.
    elon musk
  • Många TIKTOK-användares favoritmynt är DOGE och de fortsätter att göra videor på DOGE-mynt som går till månen vilket har lett till att många nya investerare investerar i detta mynt. TIKTOK-kändis Carole Baskin talade också om pumpning av DOGE.
    tweet doge
Aktuellt pris och marknadsvärde:

Efter att ha sett en sådan massiv rally väntades en djup korrigering och det hände. DOGE föll från det högsta på $ 0,082 hela vägen till $ 0,035 och handlas för närvarande till $ 0,040. Det är extremt riskabelt att investera i sådana mycket flyktiga mynt.

dogecoin

DOGEs marknadsvärde är 5 271 401 020 USD och rankas för närvarande 13 efter marknadsvärde. Den nådde topp 10 mynt efter börsvärde när den handlade över $ 0,08. 24-timmars handelsvolym för DOGE är $ 23,664,875,854 !!!

Allt vi kan se för DOGECOIN-armén är: Mycket WOW! När månen! Sådan vinst!

doge

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

Written By

Bitcoinvarde