Effektnätverk | LTO – Boosting Trust Using Decentralized Identities – Business Partnerships – Altcoin Buzz


En av de grundläggande principerna för det decentraliserade teknikutrymmet är att säkerställa att transaktioner genomförs på ett förtroendlöst sätt hela tiden. Effect Network vill bygga på denna princip genom att säkerställa att förtroendet alltid upprätthålls mellan användare och arbetare. Detta är i linje med sin vision om hur Future-of-Work ska se ut.

För att göra detta har Effect Network (EFX) ingått ett strategiskt partnerskap med den decentraliserade identitetslösningsplattformen LTO Network. Partnerskapet kommer att främja förtroende mellan användare och arbetare i Effektnätverkets ekosystem.

Effektnätverk, enligt en LTO-tjänsteman blogginlägg, kommer att införliva LTO: s decentraliserade identitetslösning till dess Effect Force-ekosystem. Detta förväntas ske när Effect Force officiellt startar. Tillsammans kommer båda plattformarna att öka användarnas integritet.

Detaljer om partnerskapet

Tillkännagavs den 1 april 2021 kommer partnerskapet att hjälpa till att införa en GDPR-kompatibel blockchain-baserad identitetslösning för Effektnätverk. Lösningen kommer dessutom att utrustas med ett pålitligt användargränssnitt för Effect Force. Detta innebär att det nya partnerskapet kommer att kopplas direkt till Effect Networks plattform för Effect Force.

LTO avslöjade i det officiella blogginlägget att hela samhället var mycket nöjd med partnerskapet. Att lägga till den effekten byggde en viktig lösning som de var glada över att vara en del av.

För en är plattformen den första decentraliserade plattformen för framtiden. Detta innebär att det föreslog en lösning som gör det möjligt för alla att tjäna digitala valutor (krypto) var som helst eller när som helst. Därför att ge företag tillgång till en global personalstyrka, oavsett plats.

Effect Network använder både artificiell intelligens (AI) och blockchain teknik för att göra sin framtidsvisionsarbete verklighet.

Vad är effektkraft?

Effect Force är en blockchain-mikrotaskingsplattform som är öppen för alla, oavsett deras geografiska läge. Plattformen är utformad så att alla kan erbjuda flera uppgifter och också få rättvisa betalningar för sitt arbete. Effect Force ger företag, företag och utvecklare lätt tillgång till en stor pool av arbetare. Plattformen tillåter alla i världen att utföra ett brett utbud av uppgifter och få rättvis betalning för sitt arbete. Plattformen har för närvarande mer än 10 000 personer som tjänar rimlig lön för slutförda uppgifter. Medlemmar av arbetskraften får betalt med Effect-inbyggda tokens, EFX, när tilldelade projekt har slutförts.

Partnerskapet med LTO kommer nu att göra det möjligt för både arbetare och användare att identifiera sig med LTO: s DID-lösning. Identiteterna kommer att verifieras och också göras tillgängliga i flera offentliga kedjor, företag och företag.

På tal om partnerskapet tror LTO-koncernchef Rick Schmitz att partnerskapet kommer att avslöja LTO-plattformens sanna potential för världen. Han tillade att det också kommer att bidra till att stärka dess tekniska aspekt, särskilt när det gäller blockchain och AI.

Schmitz avslöjade också att partnerskapet kommer att hjälpa “skapa fler affärsmöjligheter och möjligheter” för båda nätverken.

Chris Dawe, VD för Effect Network, berömde också LTO Network. Han sa att partnerskapet kommer att ta Effects-ekosystemet till “ännu högre höjder.”

Intressant nog, Effect Network nyligen meddelat en övergång från EOS blockchain till Binance Smart Chain (BSC).

EFX-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var EFX det handel till $0,108311, med ett börsvärde på $22,384,462 och en handelsvolym dygnet runt på $253,443.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde