Komplett guide till Coinomi plånbok | Använd TheBitcoin


Coinomi-plånboken är bland de mest kända och använda plånböcker för virtuell valuta på kryptomarknaden. Det erbjuder användarna en mobil- och stationär version med fokus på säkerhet. Dessutom stöder Coinomi mer än 125 olika blockkedjor, vilket gör det till en av de mest användbara plånböckerna i branschen.

I den här guiden kommer vi att gå igenom de viktigaste egenskaperna hos Coinomi-plånboken. Samtidigt kommer vi att jämföra dess funktioner med andra tillgängliga plånböcker. Slutligen kommer vi också att gå igenom de viktigaste skillnaderna som finns mellan kryptoplånböcker.

Vad är Coinomi Wallet?

Coinomi-plånboken är en kryptovalutaprogramvara som erbjuder användarna en säker och pålitlig plånbok för att hålla virtuella valutor. Utöver det kan användare skicka och ta emot pengar från andra användare.

Huvudskillnaden med andra plånböcker är relaterad till det faktum att den erbjuder stöd till en stor lista med digitala tillgångar. Coinomis officiella webbplats hävdar att de stöder mer än 1770 virtuella valutor. Dessutom är Coinomi-plånboken för Windows en av de mest populära för användare som hanterar kryptovalutor.

Denna applikation är också tillgänglig för ett stort antal operativa system. Till exempel kan användare ladda ner den för MaOS, iOS, Android, Linux och Windows. Om du behöver hålla Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) eller Tether (USDT), det här kan vara en av de bästa plånböckerna som finns just nu.

Vad är en Cryptocurrency Wallet?

En kryptovalutaplånbok är en hårdvaruenhet eller ett program som erbjuder användarna ett sätt att hålla, skicka, ta emot och hantera digitala tillgångar. Det finns olika typer av kryptoplånböcker och de flesta har olika egenskaper.

Beroende på vilken typ av aktivitet du vill bedriva skulle det finnas en plånbok som bättre passar dina behov. Inte alla plånböcker har samma funktioner och inte alla är lika säkra som plånböcker för hårdvara.

Coinomi-plånboken är ett exempel på en populär kryptoplånbok som kan laddas ner till en smartphone eller en stationär dator. Användare är ägare av sina privata nycklar och de kan hantera sina digitala tillgångar utan större problem.

Cryptocurrency exchange erbjuder plånböcker till användare som vill handla virtuella valutor. Ändå är dessa plånböcker inte under ägarens kontroll utan under börsens kontroll.

Typer av plånböcker för kryptovaluta

Som vi tidigare nämnde finns det olika typer av plånböcker för kryptovaluta. Låt oss börja med den huvudsakliga skillnaden mellan förvaringsplånböcker och icke-förvaringsplånböcker.

Förvaringsplånböcker är de plånböcker som hanteras av kryptobörser eller tredje part. Dessa plånböcker ger inte användarna sina privata nycklar och mynten skyddas av ett tredjepartsföretag snarare än av användaren. Trots det kan dessa plånböcker vara mycket användbara för att utföra ett brett utbud av aktiviteter.

Plånböcker som inte är vårdnadshavare är de som ger användarna sina privata nycklar. Om du äger dina privata nycklar är du den verkliga ägaren av dina virtuella valutor. Med en privat nyckel visar du att du är den verkliga ägaren av dina medel.

I de kommande två avsnitten kommer du också att se vilken som är den vanligaste skillnaden mellan plånböcker. Vi pratar om plånböcker för hårdvara och programvara.

Hårdvaruplånböcker

Hårdvaruplånböcker är, som namnet antyder, fysiska enheter som skyddar användarnas digitala tillgångar. De ansluts till användarens dator eller smartphone via en kabel eller via Bluetooth. På detta sätt kan handlare och investerare behålla sina privata nycklar offline.

Hårdvaruplånböcker anses vara de säkraste plånböckerna på marknaden. Detta beror på att hackare inte har tillgång till dem. Om du inte ger enheten och lösenordet till en tredje part skulle ingen kunna stjäla din digitala tillgång.

Dessa hårdvaruplånböcker är vanligtvis användbara för långsiktiga investerare som vill hålla sina medel säkra. Ändå är det kanske inte de bästa plånböckerna för användare som vill hantera pengar dagligen. I det här fallet skulle en programvaruplånbok vara mer användbar.

Programvaruplånböcker

Programvaruplånböcker är datorprogram eller mobiltelefonapplikationer (för smartphones) som innehåller digitala tillgångar. Samtidigt kan programvaruplånböcker användas för att engagera sig i olika decentraliserade applikationer (dApps), för att köpa och betala för varor och tjänster och för att lagra sina mynt.

Coinomi-plånbok är till exempel en programvaruplånbok. Den kan laddas ner till en smartphone eller till en stationär dator. Användare är också innehavare av sina privata nycklar. På detta sätt har de kontroll över sina medel.

En mjukvaruplånbok är vanligtvis mindre säker än en hårdvaruplånbok. Den främsta anledningen till detta problem är relaterat till det faktum att de privata nycklarna lagras på enheten. Om din enhet blir äventyrad kan det vara möjligt för pengarna att gå vilse. Hackare försöker vanligtvis infektera dessa enheter för att få tillgång till användarnas medel.

Coinomi plånbok funktioner

Coinomi är en programvara och icke-vårdplånbok för användare som vill hantera sina virtuella valutor. Coinomi-plånboken har några av de mest avancerade specifikationerna för en programvaruplånbok på kryptomarknaden.

Den stöder mer än 1700 digitala tillgångar

Plånboken erbjuder stöd till mer än 1700 digitala tillgångar. På det här sättet är det en av plånböckerna med det största antalet mynt som stöds. Detta är en av dess huvudfunktioner eftersom den kan användas av investerare som regelbundet hanterar dussintals olika valutor.

Dessutom behöver investerare som vill ha kontroll över sin portfölj inte använda olika plånböcker. På detta sätt behöver de inte ändra appar eller ladda ner ytterligare programvara för att hålla, skicka och ta emot virtuella valutor. Allt kan göras med Coinomi-plånboken.

Versioner av smartphones och stationära datorer

Plånboken har en version för stationära och smarttelefonanvändare. Det här är en mycket användbar sak för handlare som använder en stationär dator för att handla men de vill också ha sina tillgångar tillgängliga när de är på språng.

Även om flera plånböcker erbjuder smarttelefon- och stationära plånböcker, erbjuder Coinomi-plånboken några av de bästa lösningarna.

Höga säkerhetsstandarder

Företaget hävdar att de privata nycklarna aldrig lämnar enheten. Det betyder att de alltid kommer att lagras på din enhet istället för att visas för internet eller tredje part. Samtidigt har Coinomi Wallet en stark krypteringsmekanism för plånboken som garanterar att medlen förblir säkra.

Plånböckerna måste vara säkra. Om de saknar grundläggande säkerhetsfunktioner bör detta höja röda flaggor. Med den här säkerhetsnivån ser Coinomis plånbok till att användare alltid är skyddade.

24/07/365 kundsupport

En annan positiv sak med denna plånbok är relaterad till dess kundsupport. I allmänhet erbjuder plånbokföretag inte särskilt aktiv kundsupport. Användare ska vanligtvis kontakta en e-postadress som kanske inte ens öppnas dagligen.

Med Coinomi är saker annorlunda. De har vänlig kundsupport som alltid är redo att hjälpa dig med olika saker. Om du inte vet hur du använder din plånbok kan du alltid kontakta dem med appen eller webbplatsen.

Du måste se till att undvika bedragare. Många angripare skulle utge sig för att vara kundsupportagenter. Du ska aldrig ge dina privata nycklar till någon.

Inbyggt Exchange

Den inbyggda växeln är en annan populär funktion som har integrerats med denna plånbok. Företaget beslutade att erbjuda användarna möjlighet att köpa och sälja digitala tillgångar via plånbokgränssnittet.

Coinomi Wallet-app

Det är möjligt att använda olika decentraliserade (DEX) utbyten med hög integritet. Utöver det hävdar de att transaktionsfrön också är snabbare än branschnormer. På detta sätt behöver användarna inte skicka pengar för att byta för att byta mynt.

Dessutom kan investerare också köpa digitala tillgångar med kredit- och betalkort. Detta gör det lättare för nykomlingar att få tillgång till digitala valutor.

Nollavgifter

Användare behöver inte betala extra avgifter för hantering av transaktioner med Coinomi Wallet. Varje gång du skickar eller tar emot pengar behöver du bara betala avgiften till gruvarbetarna eller spelarna.

Avgiften du betalar bestäms inte av företaget utan av gruvarbetarna och spelarna. Om nätverket du använder är överbelastat skulle avgifterna du betalar vara högre. Om det inte finns någon trängsel skulle nätet ha lägre avgifter.

Förbättrad integritet

Det positiva med att använda den här plånboken är relaterad till ingen KYC-byråkrati för att få tillgång till medel. Det finns inte heller någon IP-koppling och ingen identitetslänk. Detta är vad företaget hävdar. Samtidigt förklarar de också att de inte gör transaktionsspårning.

De servrar som företaget har anonymiserat förfrågningarna genom att dölja IP-adressen från andra företag som kan göra blockchain-analys. På detta sätt förblir dina data och information alltid skyddade när du använder Coinomi Wallet.

DeFi Ready

Slutligen är en av de mest intressanta funktionerna relaterade till Decentralized Finance (DeFi). Under de senaste åren har vi sett hur DeFi blev en viktig del av kryptoindustrin. Numera vill de flesta kryptoanvändare få tillgång till DeFi-funktioner.

Genom att använda denna plånbok skulle investerare ha direkt tillgång till ett brett utbud av DeFi-projekt. På ett sömlöst sätt kan användare interagera med olika dApps utan att behöva oroa sig för att flytta och skicka pengar till andra plånböcker.

Andra tjänster och lösningar

Coinomi Wallet har också lagt till stöd för andra tjänster och lösningar för experter och avancerade kryptovaluta-användare. Vi pratar om integrerad SegWit-integration, UXTO-kontroll, Cold Staking och anpassade och dynamiska gruvavgifter.

Med Native SegWit kan användare som hanterar Bitcoin (BTC) och Litecoin (LTC), bland andra mynt som är kompatibla med SegWit, ha bättre transaktionstider och lägre avgifter.

Med UXTO Control har plånboken möjliggjort skydd mot dammattacker och även flaggor som inte spenderar. I framtiden vill företaget lägga till full UXTO-kontroll.

Eftersom blockchain-nätverk som möjliggör staking har expanderat de senaste åren, började plånböcker och börser dessutom stöd till dem. Coinomi är inte efter. De har lagt till den här funktionen som gör det möjligt för investerare att tjäna belöningar medan de sätter in sina favoritmynt. Upplevelsen är väldigt enkel och kan göras med bara några få klick.

Slutligen kan användare välja tull- och dynamiska avgifter. Detta gör det lättare för användare att få bästa valuta för pengarna. Dessutom kan användarna också välja de avgifter de vill betala om de verkligen vill att deras transaktioner ska behandlas så snart som möjligt.

Det här är bara några av de ytterligare funktionerna, men det finns många andra. Vi anser att detta är en av de mest populära och kompletta plånböckerna för kryptoanvändare, handlare och investerare.

Coinomi Desktop Plånbok

För denna Coinomi Wallet Review har vi också beslutat att ta hänsyn till om företaget erbjuder support till flera plattformar. Plånboken kan laddas ner på en mobil enhet via deras iOS- och Android-applikationer. Men det kan också laddas ner av Desktop-användare.

Coinomi Wallet Desktop

På detta sätt finns det ett bekvämare sätt att hantera de digitala tillgångarna du kan ha. Att ha support på olika plattformar gör hela upplevelsen mer sömlös och friktionsfri.

Vissa plånböcker erbjuder eller en mobil plånbok eller ett skrivbordsprogram. Genom att använda Coinomi-plånboken behöver du inte oroa dig för den enhet du använder för att få tillgång till dina pengar. Du är alltid redo att skicka, ta emot eller hantera dina kryptovalutor i några få enkla steg.

Coinomi Sweep plånbok

Alternativet Coinomi Sweep Wallet är en av de mest avancerade funktionerna på denna plattform. Varför? Eftersom det helt enkelt gör det lättare för dig att ta med dina pengar från en äldre plånbok till Coinomi. Processen är mycket enkel.

När du har de privata nycklarna i en annan plånbok och vill skapa en ny Coinomi-plånbok kan du helt enkelt använda dina privata nycklar. På det här sättet kan du hantera dina pengar i din gamla plånbok och även i den nya Coinomi-plånboken du har skapat.

I stället, med Coinomi Sweep Wallet-funktionen, kan användare skicka pengarna till Coinomi utan att göra dem tillgängliga i den gamla plånboken. Det betyder att när du sopar dina mynt skulle du bara kunna hantera dem via din Coinomi-plånbok.

För att svepalternativet ska fungera skickar det en nyckeltransaktion från din källplånbok till din nya. När processen är klar kommer du att ha dina pengar i din Coinomi-plånbok men inte i den äldre plånboken.Source link

Written By

Bitcoinvarde