Polkadot Turbocharged With Parachain Partners Plasm Network


Det fjärde största kryptonätverket, Polkadot, fortsätter att expandera när det gäller partners och Plasma Network är det senaste som samarbetar med projektet för att öka genomströmningen.

Plasm Network är en skalbar smart kontraktsplattform för flera virtuella maskiner som körs på Polkadot. Det stöder Lager 2 skalningslösningar, som samlade, för att öka genomströmning och interoperabilitet mellan blockkedjor.

Kyle Chassé, grundaren av Master Ventures och PAID Network, meddelade den 22 januari.

Plasm som Polkadot-fallskärm

Plasm fungerar som en sidokedja eller fallskärm Polkadot, och det var den första som lanserades på nätverkets första testnät – Rococo v1. Detta är den senaste versionen av den nya parachain-konsensusen, som är samma kod som kommer att köras på Polkadot och det experimentella Kusama-nätverket när de väl har rullats ut.

I officiellt tillkännagivande den 13 januari uppgav Plasm-teamet;

”Detta är ett viktigt steg för Plasm Network’s utveckling i att bli en officiell Polkadot-fallskärm senare i år. Detta är den första WIN för oss alla 2021. ”

Plasm går framåt i det mycket eftertraktade fältet för lager 2-skalning. Förra året hade den mer än 16 000 ETH låst på sitt smarta kontrakt på två månader. Dessutom fick den flera bidrag från Web3 Foundation för att implementera både ZK Rollups och Optimistic Rollups.

Dess veckovis uppdatering, publicerad den 20 januari, uppgav att fokus nu ligger på implementering av RococoV1 och att göra användargränssnittet för den kommande Plasm Portal.

Polkadot är ett Ethereum-konkurrerande höghastighets blockchain-nätverk som använder en “multi-chain” istället för en enda blockchain. Det fungerar med fallskärmar, som lovar förmågan att skala och bearbeta tusentals transaktioner per sekund, varför det har kallats ett ”Ethereum mördare“.

Plattformen erbjuder också några av de bästa insatserna i branschen med en aktuell årlig procentuell avkastning på nästan 14%, enligt stakingrewards.com.

DOT-prisuppdatering för token

Till skillnad från majoriteten av sina altcoin-bröder, Polkadots infödda PUNKT token har varit i stort sett oskadd under den nuvarande marknadsrutinen.

Det har varit relativt platt under det senaste dygnet (medan Bitcoin dumpat över 5 000 dollar) och handlades till 17,50 dollar i skrivande stund, enligt Coingecko.

DOT har gjort 15% under de senaste sju dagarna och hela 220% under de senaste trettio. den korrigerar för närvarande något från en heltidshöga på 19 dollar den 17 januari.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta och blockchain nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde