Safe Haven att lansera ett årslångt SHA-insatsinitiativ


Safe Haven förbereder sig för att lansera ett årslångt insatsprogram som är skräddarsytt för att öka medvetenheten om plattformen och främja användarnas lojalitet.

Fristad är en plattform som bygger blockchain-baserade finansiella lösningar, kapitalförvaltning och arvslösningar. Det ger också användarna möjlighet att säkra sina digitala tillgångar utan att låsa sig själva, vilket fungerar som en “säker tillflyktsort” mot kryptotillgångar. För att fira sitt tredje år lanserar företaget ett årslångt insatsprogram den 1 februari.

Enligt meddelande, “Great Safe Haven Staking” -programmet kommer att vara ett mjukt, fast insatsbaserat initiativ som alltid tillåter dess infödda SHA-token innehavarna beslutet att ta bort sina tokens och som de anser lämpligt.

Det Singapore-baserade företaget har släppt detaljer om de olika insatsalternativ som symbolinnehavare kan förvänta sig.

Att bryta ner insatsen

Varje insatsperiod kommer att pågå i 90 dagar, med pooler som öppnas i 48 timmar före insatsperioden eller tills de har fyllts.

Användare måste behålla sitt insatta belopp under 90-dagarsperioden för att få belöningar som överförs till plånböckerna i slutet av perioden.

Avkastningen bestäms av nodinnehavarens status, med den högsta 5,5% APR som går till Legacy Node-innehavare medan de utan en nod får bara 1,5%.

De hela systemet drivs och säkras med ett “masternode” -program bestående av fyra nivåer av “Safe Nodes” där bidragsgivare och tokeninnehavare kan sätta in SHA-tokens för fast avkastning över fasta perioder. Den använder mobilplånboken VechainThor för att skicka och ta emot tokens till och från olika noder.

Safe Haven, vilken lanserade ett digitalt arvsprogram i september 2020, uppgav att det redan har börjat och kommer att fortsätta att köpa tillbaka totalt 45 miljoner SHA direkt från marknaden för att finansiera de insatsbelöningar som delats ut för denna kampanj.

SHA-prisuppdatering

Vid tidpunkten för publiceringen flyttades SHA-tokenpriserna på dagen och handlades till 0,002 USD eller 6 satoshis, enligt Coingecko.

Priserna nådde en rekordhög nivå på 0,007 USD den 25 augusti 2020, men har sedan dess dragit tillbaka 70% sedan dess. Månatliga vinster är cirka 9% och SHA har gjort hela 500% sedan samma tid förra året.

Det finns för närvarande en cirkulerande tillgång på 4,7 miljarder SHA av totalt 8,5 miljarder, och dess börsvärde är 9,4 miljoner dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde

skilling