STMX-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz


StormX har utnyttjat kärleken till kontantrygg bland användare och utnyttjat samma.

När vi handlar online går vi till det lägsta priset genom att jämföra produktpriset på olika plattformar. Till råga på, om du får tillbaka pengar för shopping, skulle du älska det, eller hur? StormX-medlemmar får tillbaka pengar när de köper produkter online. Den här funktionen kommer definitivt att påverka STMX-priset som är den ursprungliga symbolen för StormX.

Hur STMX fungerar med StormX

StormX-medlemmar använder crypto cash back-appen eller Chrome-knappen när de köper saker online. Knappen fungerar i bakgrunden sömlöst och får användare var som helst mellan 0,5% och över 85% i kryptobelöningar beroende på butik och deras medlemsnivå. StormX-medlemmar nivåerar automatiskt upp till Purple-nivån när de ansluter en plånbok i appen, men den verkliga magin börjar när de planar upp till Brons, Silver, Guld, Platina och slutligen Diamond.

Statistik

StormX har över 2 miljoner appnedladdningar och har samarbetat med mer än 750 butiker runt om i världen. Till dags dato har de betalat cirka 2 miljoner dollar i kryptokassa tillbaka till sina användare.

Låt oss granska STMX-priset.

STMX / USD – Prediction

stmx

STMX befann sig i en långsiktig konsolideringszon under $ 0,02. Så snart det bröt ut ur denna konsolidering började vi se ett paraboliskt drag i STMX Price. STMX handlar strax över det svaga stödet på 0,04902 USD. Det kommer sannolikt att testa den nedre stödzonen på $ 0,04375. Så länge STMX ligger ovanför denna supportzon kan vi börja se ett steg mot $ 0,05888, $ 0,08304, $ 0,1071, $ 0,1462, $ 0,2095, $ 0,2727 och $ 0,3118. Underlåtenhet att hålla stödet på $ 0,04375 kan leda till en nedgång mot $ 0,02791 eftersom det inte finns något stöd mellan de två områdena.

STMX handlas för närvarande till 0,0,05037 $ med en börsvärde på 416,496,846 $. Dess handelsvolym 24 timmar var 276 417 169 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link

Written By

Bitcoinvarde