Tjudring: $ 25 miljarder jätte – Crypto Education – Altcoin Buzz


Stablecoins har fått mycket dragkraft på kryptomarknaden. Många av stablecoins har långsamt börjat klättra uppför stegen i kryptoekosystemet. Ledaren för förpackningen är Tether.

Tjudra har blivit en integrerad del av många utbyten över hela världen. Ursprungligen hade alla mynt endast fiat- och BTC-par. Numera är majoriteten av de nya och gamla mynten ihopkopplade med Tether (USDT) tillsammans med BTC som standardhandelspar på flera börser.

På grund av juridiska överensstämmelser är handel med derivat för kryptovalutor ihopkopplad med Fiat på många börser inte möjlig. Många länder har förbjudit derivat med fiat-par eller har ingen tydlig reglering för marginal- och terminshandel med kryptovalutor ihop med fiat. På grund av detta har USDT börjat vinna mycket popularitet.

tether

Utbyten

Binance Futures har bara alla kryptovalutor ihop med Tether. Den dagliga volymen på USDT är i miljarder dollar endast på binance. Många andra världsledande börser som Okex, Huobi, Kucoin, Bitfinex har alla USDT-parade futures- och marginaltjänster och volymen på USDT-par är extremt hög.

Moderbolag

Tether ägs av iFinex. iFinex äger också en av de största börsen Bitfinex. Det var många kontroverser involverade kring Tether och säkerheten i dollar som krävs för att prägla USDT. Du kan läsa om det här artikel.

Vilken typ av stablecoin är Tether?

Det finns 4 typer av stallmynt. Tether är en fiat kollateraliserad stablecoin så varje Tether som skrivs ut måste backas upp av en USD. Några andra exempel på fiat-säkerhetsstabiliserade mynt är USDC, TUSD, PAXOS, etc. USDT har den största andelen bland alla sina kamrater.

Blockkedjor som används för utfärdande av USDT

USDT är problem på flera blockkedjor som ERC, OMNI, TRC, EOS, Liquid, SLP och Algorand. 14,7 miljarder USD USDT har emitterats på ERC, 9,3 miljarder USD på TRC och 1,3 miljarder USD på OMNI. Dessa tre blockkedjor har lejonens andel i utfärdandet av USDT. 40,2 miljoner dollar har utfärdats på EOS, 16,5 miljoner dollar på Liquid, 6,0 miljoner dollar på SLP och 4,0 miljoner dollar på SLP.

Det aktuella marknadsvärdet för Tether (USDT) är $ 25 324 077 986 och handelsvolymen under det senaste dygnet var $ 71 893 836 699, vilket är högre än alla kryptovalutor utom Bitcoin. Nästa högsta volym var av Ether som var $ 36,847,452,588.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link

Written By

Bitcoinvarde