TOMO-prisförutsägelse: Zorro-uppgradering – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz


Tomochain är en skalbar smart kontraktsplattform som drivs av Proof of Stake-omröstningskonsensus. Tomochain har planerat Zorro-uppgradering och vi kommer att granska hur den här nyheten i kombination med teknisk analys påverkar TOMO-priset.

TOMO möjliggör utveckling av högpresterande blockchain-projekt. Det öppnar dörrarna för miljontals användare att använda blockchain för befintliga applikationer. Det ger en transaktionshastighet på upp till 2000 TPS och tillhandahåller sekretessaktiverade transaktioner med TomoP Protocol.

Zorro-uppgradering:

Tomochain har meddelat om den kommande Zorro-uppgraderingen som är planerad att ske den 22nd Januari på blocknummer 30915660. Zorro-uppgraderingen kommer att förbättra blockchain med en uppdaterad EVM.

ZORRO

Kyn Chaturvedi från Tomochain citerade: ”Denna uppgradering kommer att höja Tomochains möjligheter, vilket gör nätverket lämpligt för att vara värd för företagsapplikationer som kan fungera i stor skala. Gör det lättare för utvecklare att bygga vidare Tomochain, genom att uppgradera sin EVM, är ett viktigt steg för att uppnå detta mål. ”

Denna Zorro-uppgradering inkluderar uppgraderingen till den senaste versionen av Solidity och skulle ge ett enkelt korsgränssnitt för utvecklare att migrera och distribuera koder från andra Ethereum Virtual Machines utan många tweaks till kodbasen.

TOMOX

Den här Zorro-uppgraderingen hjälper Tomochain att aktivera sitt DEFI-protokoll Trifecta, en trio av TomoX, TomoZ och TomoP. Zorro-uppgraderingen ändrar också avbokningsavgiften för TomoX. TomoX är DEX-protokollet baserat på Tomochain. Det är en tillståndslös orderbaserad DEX som har en delad likviditetsbok över alla DEX. Det ger omedelbara transaktioner och har inga gasavgifter. Den nya avbokningsavgiften efter Zorro-uppgraderingen blir 0,001 TOMO för alla TOMO-par och 0 för icke-TOMO-par.

Teknisk analys: TOMO / USD – Prediction

TOMO

TOMO handlar för närvarande nära motståndet på $ 1,41. Om det kan bryta motståndet kan vi börja se ett steg mot $ 1,55, $ 1,69, $ 2,12 och $ 2,39. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 1,25, $ 1,10 och $ 0,93.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link

Written By

Bitcoinvarde