Top Crypto News: 03/22 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Efter att ha genomgått en skarp korrigering handlas Bitcoin nu till 54 673 $. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära $ 1 703.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter i detalj.

Crypto.com tillkännager lansering av virtuella kort i Europa och kommande färdplan

I dag, Crypto.com meddelade tillgängligheten av dess virtuella kort för europeiska användare. Med denna lansering kan användarna njuta av lukrativa erbjudanden som 8% tillbaka på inköp. Användare kan ansöka om detta virtuella kort via Crypto.com-appen. Utöver detta kan nuvarande kortinnehavare nu registrera sig och visa QR-koder på medlemsloungerna för att få tillgång till LoungeKey utan att ha med sig sina fysiska kort. Primärt är dessa virtuella kort tillgängliga för användare i Europa, inklusive Storbritannien. Teamet har dock planer på att lansera detta kort för diversifierade marknader inom en snar framtid.

Dessutom, i samband med den kommande lanseringen av Crypto.org Chain Mainnet, har projektet meddelat några viktiga kommande uppdateringar. Dessa inkluderar NFT-stöd via kedjan, utfärdande av mynt, exekvering av ETH-baserade smarta kontrakt, överbryggande oracle-protokoll och många fler.

Juventas-stjärna Cristiano Ronaldo blir första fotbollsspelare belönad i kryptovaluta

Juventus stjärna Cristiano Ronaldo blir den första fotbollsspelaren som belönas i kryptovaluta. Enligt Marcas rapport fick Cristiano Ronaldo 770 JUV-fan-tokens före en match mot Benevento. Vidare belönades han fan-tokens efter att ha gjort sitt rekordmål. De tilldelade tokens uppgår till mer än $ 11 000 per det aktuella priset på $ 15,26 för varje JUV. Dessutom är JUV den officiella fan-symbolen för Juventus, som lanserades av den italienska fotbollsklubben på Chiliz (CHZ) blockchain. Dessa tokens ger fans möjlighet till unika digitala och verkliga belöningar och händelser via Socios-appen. Nyligen lanserade några av de största lagen sina fan-tokens på Chiliz blockchain, som Manchester City, Barcelona och AC Milan.

Pracs | IOST-integration slutförd fas 1 för att integrera personlig hälsopost (PHR) i Blockchain

Japanskt medicinskt projekt Pracs genomförd fas 1 med IOST att införa Personal Health Record (PHR) på blockchain. Målet med projektet är att låta individer hantera sin egen hälsoinformation. Enligt tweeten har detta projekt uppnått den första fasen och strävar efter att dela denna information med läkare samtidigt som den bibehålls som en hälsohandbok på blockchain. Dessutom kan användare få tillgång till sin hälsorelaterade information via en smartphone-applikation och användarna får en privat nyckel. Senare kommer dessa data att krypteras och lagras på servern. Därför är denna teknik manipuleringssäker och kan inte dekrypteras utan en privat nyckel.

PolkaFoundry samarbetar med Orion-protokollet för att förbättra likviditeten för DeFi dApps

PolkaFoundry samarbetat med Orion-protokollet för att öka DEXer byggda på PolkaFoundry. Med denna koalition kan DEX-byggnaden på PolkaFoundry utnyttja Orion DEXes likviditet. Vidare skulle detta kontrollera de risker som finns på kryptovalutamarknaden och främja en bredare adoption. Dessutom får PolkaFoundry dApps tillgång till den aggregerade likviditeten på den diversifierade kryptomarknaden, till exempel varje CEX, DEX och swap-pool. Detta skulle också göra det möjligt för PolkaFoundry DEXes att bidra till Orions totala likviditet. Dessutom har PolkaFoundry för avsikt att vara ett enda nav för att bygga gränslösa och friktionsfria DeFi dApps på Polkadot.

Coreto | Polygon-partnerskap för att integrera Layer 2 Network Solutions

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Coreto samarbetar med Polygon (tidigare Matic) för att integrera Layer 2-lösningar. Dessutom är Coreto ett samhällsstyrt ekosystem som hjälper till i interaktionen mellan projekt, investerare, pooler, handlare och mycket mer. Denna allians underlättar transaktioner mellan Polygonlager 2 och Coreto.io-plattformen genom att integrera COR-tokens i Polygon Wallet. Vidare skulle detta lösa de höga gasavgiftsproblemen för COR-token-transaktioner. Dessutom har teamet planer på att ge användare möjlighet genom att ge största möjliga säkerhet med låga transaktionsavgifter tillsammans med den högsta graden av decentralisering.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde