Top Crypto News: 04/01 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på $58 898. Dessutom, på April Fools Day, är detta en av de bästa Q1-stängningarna av BTC efter en enorm pandemi som sjunker under $ 4000. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 978 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter i detalj.

Quant | LACChain-partnerskap för att förbättra betalningstransaktionssystemet i Latinamerika och Karibien

Kvantitet samarbetar med LACChain för att utforska DLT-baserade ekosystem i Latinamerika och Karibien. LACChain är en global allians för expansion av blockchain-ekosystemet. Det syftar till att utveckla det regionala ekosystemet och förbättra liv genom att tillhandahålla finansiella lösningar till privata och offentliga kunder. Med denna koalition integreras LACChain-teknologin med Quant’s Overledger-teknik för att designa snabba och säkra gränsöverskridande betalningssystem med tokeniserade pengar. Vidare kommer detta att ge diversifierade lösningar som penningöverföringar mellan individer, regeringar och företagsbetalningar. Dessutom kan användare också göra internationella och lokala valutaöverföringar säkert till en överkomlig kostnad.

Säkringsnätverk Samarbete med e-pengar för att öka användningen av stablecoins

Säkringsnätverk samarbetar med e-pengar för att överbrygga stablecoins mellan båda nätverken. E-Money-protokollet erbjuder en rad räntebärande valutastödda stablecoins. Dessa tokens backas upp av en reserv av tillgångar som anges i deras underliggande valuta. Tillsammans kommer teamet att bygga en bro mellan e-pengar och Fuse, vilket hjälper användare att använda e-Money’s stallmynt i Fuse Network. Vidare skulle e-pengar få tillgång till Fuses betalningscentrerade ekosystem. Fuse kommer att använda e-pengar-tillgångar för att backa utfärdandet av Fuse-infödda stablecoins tillsammans med den USDC-stödda FuseDollar. Dessutom har teamet planer på att välja e-Money’s stablecoins för att designa handelspooler på Fuses ursprungliga DEX, FuseSwap, och integreras i framtida utlåning och andra DeFi-protokoll.

Injektivprotokoll sammanfogade styrkor med Razor Network för att ge tillförlitliga och säkra prismatningar

Injektivprotokoll samarbetat med Razor Network för att växa sitt orakelsystem. Dessutom är Injective ett Layer 2-decentraliserat utbytesprotokoll som underlättar potentialen för decentraliserade derivat och gränslös DeFi. Razor tillhandahåller en decentraliserad orakellösning och försäkrar att data som överförs till blockchain är både tillförlitliga och säkra. Därför skulle denna sammanslagning förbättra säkerheten och effektiviteten på kryptomarknaderna som listas på Injective DEX. Dessutom kommer detta att förbättra näringsidkarens upplevelse och hjälpa Injective DEX att locka fler användare. Dessutom kommer detta att ge RAZOR-tokens genom att överbrygga till Injective DEX och senare skapa nya derivatprodukter med dessa tokens.

Aave tappar polygon för att skala decentraliserad ekonomi (DeFi) med förbättrade säkerheter

Ledande protokoll för likviditet och utlåning Aave samarbetat med Polygon (tidigare Matic) för att skala decentraliserad finansiering (DeFi). Aave är ett protokoll med öppen källkod och icke-depå som gör det möjligt för användare att låsa upp likviditet över olika tillgångar i en multi-pool-strategi. Denna integration hjälper användare att använda smarta kontrakt för att överbrygga tillgångar på Polygon. Vidare skulle användare tjäna en del av transaktionsavgifterna för att täcka sina transaktionsavgifter på Polygon blockchain. Polygon ger en ram för att bygga och gå med i Ethereum-kompatibla blockchain-nätverk. Därför är denna bro mycket billigare att använda och kan nås med ett klick. Dessutom kommer detta att föra nya typer av säkerheter till Aave-nätverket.

Polkamarkets samarbetar med Elrond för att förbättra förutsägelsemarknader och händelsedata

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Polkamarkets gå samman med Elrond Network för att lyfta förutsägelsemarknader och händelsedata. Med denna integration skulle Elrond Network-användare använda Polkamarkets som kurator. Dessutom kommer detta att göra Polkamarkets decentraliserade styrsystem mer robust och låser upp många nya interoperabilitetsvertikaler. Elrond är utformad för att möjliggöra linjär skalbarhet med en snabb, effektiv och säker konsensusmekanism. Följaktligen skulle Polkamarkets använda eGLD-datakursflöden för kedjor och andra Elrond-tillgångar för att meddela händelseupplösning. Följaktligen kommer att kompilera dessa funktioner förbättra förutsägelsemarknaderna och locka en större användarbas.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link

Written By

Bitcoinvarde