Top Crypto News: 04/16 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Efter att ha gjort en daglig låg på 60 426 dollar, handlas Bitcoin nu till $61,431. Under tiden exploderade meme-baserade Dogecoin över 475% under de senaste sju dagarna och, efter att ha gjort en all-time high, handlas nu till $0,3541. Förutom detta slog blockchainbaserat, decentraliserat videostreaming-nätverk THETA också en ny rekordhög nivå och handlas på 14,04 $.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Chainlink presenterar lanseringen av Chainlink 2.0 för att öka Hybrid Smart Contracts

Kedjelänk tillkännagav lanseringen av Chainlink 2.0 för att öka hybrid smarta kontrakt. Enligt den officiella tweeten skulle den här versionen uppgradera de smarta hybridkontrakten som utvecklas. Med den uppgraderade versionen har teamet lanserat Decentraliserade Oracle Networks (DON). Dessutom är detta flera interoperating Chainlink DONs som är knutna till befintliga blockkedjor. Detta skulle hjälpa till att stärka noggrannheten i oracle-rapporter och att lösa oracle-tvister utanför kedjan. Förutom detta skulle DONs stödja smarta kontrakt för att få tillgång till alla resurser och datormiljöer utanför kedjan. Dessutom möjliggör dessa hybrid smarta kontrakt decentraliserade applikationer för att utföra större uppgraderingar sömlöst. Därför tillhandahåller dessa DON: er en helt säker och flexibel lösning för skapande av hybrid smarta kontrakt.

Dogecoin svävar 200% på 24 timmar och blir den 5: e största kryptovalutan med marknadsvärde

Vid tidpunkten för publiceringen Dogecoin handlade nära $0,348836, vilket är ungefär över 500% under de senaste 14 dagarna. Innan det steg det från 0,0619 dollar till en jättestor höjd av 0,4154 $ under de senaste sju dagarna. Dessutom är denna explosion efter en tweet från Teslas VD Elon Musk, som drivit sitt marknadsvärde till över 49 miljarder dollar. Dessutom ökade denna prisökning Dogecoin att nå en historisk milstolpe och bli den femte största kryptovaluta genom marknadsvärde. För att fånga den här positionen överträffade mememyntet några av de andra bästa kryptotillgångarna, t.ex. Uniswap, Cardano, Polkadot, Chainlink och Litecoin.

Binance största myntförbränning förstör 595 miljoner dollar av BNB-token

Binance tillkännagav bränningen av BNB-tokens värt över en halv miljard dollar. Enligt tweeten var det den 15: e token som hittills har bränts, med en rekord 595 miljoner dollar värdet av BNB-tokens som förstörs. Detta har höjt sitt pris med över 1500% sedan årets början. Dessutom har den ökat från 37,39 dollar till högst 610 dollar sedan januari. Speciellt är denna symboliska bränning den största BNB-bränningen någonsin, vilket drivit sitt marknadsvärde till över 79 miljarder dollar, och det blev den tredje största kryptotillgången genom marknadsvärde. Vid tidpunkten för pressen handlade BNB nära 513 $, och den här senaste ökningen beror på den senaste utvecklingen i Binance Smart Chain (BSC) -projekten.

BETALT Nätverk | Sticka finanspartnerskap för att utforska interoperabilitet mellan kedjor

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi BETALT Nätverk samarbetar med Sticka ekonomi för att förbättra interkompatibilitet mellan kedjor. Knit Finance strävar efter att överbrygga flera icke-Ethereum-kedjor med ERC-20 med nästa generations DeFi-protokoll. Användare kan också skapa inslagna tokens i förhållandet 1: 1 genom att använda Knit Finance. Med detta partnerskap kan BETALADE token förpackas som K-BETALT för att stödja sina transaktioner över flera oberoende blockkedjor. Dessutom skulle Knit Finance använda PAIDs SMART-avtal för att förbättra affärsavtalens effektivitet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link

Written By

Bitcoinvarde