Top Crypto News: 15/03 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Efter att ha gjort en daglig höjd på $ 60,870 genomgick Bitcoin en skarp korrigering och handlas nu till 56 559 dollar. Dessutom resulterar denna aggressiva försäljning i en likvidation på cirka 2,22 miljarder dollar under det senaste dygnet.

Under tiden, Harmoni gjorde en ny heltidshöjd på $ 0,1046 med en prisstegring på över 40% under det senaste dygnet och handlas nu nära $ 0,09041.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter för idag.

Unmarshal | Polygonpartnerskap för att förbättra dataindexering och fråga

Unmarshal samarbetar med Polygon att använda Layer 2-kedjor för dataindexering och fråga. Dessutom är Unmarshal ett flerkedjigt DeFi-datanätverk som syftar till att leverera detaljerad, pålitlig och realtidsdata till dApps. Dess nätverk består av dataindexörer och modifieringsverktyg för att ge DeFi-applikationer i alla kedjor. Detta partnerskap kommer att underlätta Layer 2-kedjan att indexeras med Unmarshals ‘multikedjiga DeFi-datanätverk. Effektivt kommer detta att göra det möjligt för utvecklare att skapa och distribuera applikationer som decentraliserade börser, utlånings- / låneprotokoll och andra på Polygon. Dessutom kommer detta också att hjälpa utvecklare att hämta värdefull information från Polygon-kedjan, såsom plånbokssaldon, protokollpositioner, DeFi-beskattning, P&L-spårning, historiska priser och mer.

TrustSwap | Lavin expanderar Launchpad-tjänster med hög transaktionshastighet och lägre avgifter

TrustSwap tillkännagav att de expanderar Launchpad-tjänsterna för att lansera nya tokens Lavin. Denna integration gör att nya tokens kan lanseras på Avalanche på ett enkelt och säkert sätt. Vidare skulle TrustSwaps SmartLocks- och SmartMint-tjänster förbättra kedjans funktionalitet och interoperabilitet med Avalanche. Med denna sammanslagning kan tokeninnehavare uppleva TrustSwap-plattformens största säkerhet. Dessutom tillåter TrustSwap-plattformen låsning, intjäning och distribution av tokens på lavin. Imponerande är Avalanche den första plattformen för smarta kontrakt som behandlar över 4500 transaktioner per sekund med omedelbar transaktionsbekräftelse. Därför kan den här kedjans funktionalitet mellan Avalanche och Ethereum utforskas, vilket hjälper till att sänka gasavgifterna på insatsportalen i framtiden.

eGold Integrated Binance Pay för att utöka betalningsalternativ för säljare och användare

Elrond tillkännagav integrationen av EGLD till Binance Pay. Nyligen, Binance Pay integrerade förbättrade kryptobetalningsalternativ för handlare och företag. Binance startade också ett handelsprogram där företag kan registrera sig för att få kryptobetalningar. Elrond är en blockchain på internet som syftar till att förbättra den tillståndslösa, gränslösa, globalt tillgängliga internetekonomin. Följaktligen kommer denna integration att tillåta användare att använda eGold som betalningsalternativ på olika e-handelswebbplatser, butiker, restauranger och mer.

Injektivprotokoll samarbetar med PARSIQ för automatisering av decentraliserad handel

I den sista biten av krypto nyheter för idag har vi Injektivprotokoll, som har samarbetat med PARSIQ för att automatisera decentraliserad handel. Enligt tweeten tillåter denna integration användare att använda förbättrade verktyg för att ställa in anpassade regler. PARSIQ är en automatiseringsplattform för övervakning och arbetsflöde som ger utvecklare möjlighet att automatisera arbetsflöden och interagera med verkliga applikationer. Därför kommer denna integration att låsa upp obegränsade handelsmöjligheter och skapa nya derivat med hjälp av det ursprungliga PARSIQ-tokenet. Dessutom har teamet planer på att utforska nya appar och enheter utanför kedjan samt att lansera nya derivat för komplexa strukturerade produkter som index.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link

Written By

Bitcoinvarde