Top Crypto News: 18/03 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 56 824 dollar efter att ha träffat en 24-timmars högsta på $ 60,186. Morgan Stanleys tillkännagivande om att erbjuda Bitcoin-medel till sina kunder framställs som en anledning till den senaste prisuppgången. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 745 dollar.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter i detalj.

BETALT Nätverk | PARSIQ-partnerskap för att stärka och säkra BETALT ekosystem

BETALT Nätverk samarbetar med PARSIQ för att övervaka och säkra DeFi-applikationer. PARSIQ är en mjukvaruplattform som ansluter blockchain-transaktioner i realtid med olika appar, kommunikationskanaler och webbtjänster. Vidare automatiseras och aggregerar data från olika källor för att leverera till off-chain-applikationer. Detta partnerskap hjälper till att effektivisera backend-verksamheten i det BETALDA ekosystemet samtidigt som vi använder PARSIQs datautvinning och aggregeringsexpertis. Förutom detta syftar PARSIQ till att främja massöverföring av blockchain-teknik, och dess team arbetar nära med PAID Network för att planera och genomföra BETALAD V2-lansering.

Crypto.com expanderar globalt allianspartnerskap och huvudmedlemskap med visum

Crypto.com tillkännagav ett globalt partnerskap och huvudmedlemskap med Visa för att främja mainstream kryptovaluteadoption. Dessutom inkluderar denna koalition också ett huvudmedlemskap i Visas nätverk i Australien. Med Visa-huvudmedlemskap kommer Crypto.com att börja direktutfärda Crypto.com-visakortet i Australien och ytterligare expandera till nya marknader.

Vidare har denna kryptoplattform också för avsikt att rulla ut fiat-utlåning som säkerhet mot andra kryptovalutor via Crypto.com-visakortet. Detta hjälper kortinnehavare att få tillgång till krypto i Crypto.com-plånboken som säkerhet för ett lån och att spendera direkt var som helst Visa accepteras. Dessutom erbjuder detta låga räntor och flexibla återbetalningsalternativ för användarna. Dessutom har teamet planer på att erbjuda virtuella kort i Europa för att minska väntetiden för det fysiska kortet och för omedelbara utgifter. De Crypto.com Visa Card är redan ett av de största Crypto Visa-korten; därför kommer detta ytterligare attrahera nya användare att utöka kortets räckvidd.

Fuse Network samarbetar med Boson Protocol för att förbättra dCommerce Ecosystem

Säkringsnätverk samarbetar med Bosonprotokollet för att tillhandahålla en peer-to-peer dCommerce-lösning. Bosonprotokollet underlättar tillförlitlig digital-till-fysisk inlösen genom att använda NFT: er. Det syftar till ett decentraliserat handelsekosystem genom att ge en massa specialapplikationer att störa, demonopolisera och demokratisera handel. Detta partnerskap kommer att ge en helt öppen, pålitlig peer-to-peer dCommerce-lösning. Vidare att lansera finansiella produkter för icke-krypto-inbyggda användare och ge vem som helst möjlighet att skapa framtida ekonomiska system. Samarbetsvilligt hjälper båda ekosystemen utvecklare att utforska och skapa nya applikationer. Dessutom, för att ge användare möjlighet, kommer teamet att integrera Boson Protocols “Thing Token” på FuseSwap DEX.

KardiaChain anslöt sig till LABS-gruppen för att utöka NFT Marketplace

Kardia-kedja samarbetar med LABS-gruppen för att utvidga NFT-marknaden. Dessutom syftar LABS Group till att bli världens första fastighetsförvaltningsverksamhet. Det ger ett block-baserat ekosystem för fastighetsinvesteringar från slut till slut. Med detta samarbete kommer LABS att använda KardiaChain Dual Node som tvärkedjeteknik och utöka fastighets NFT-marknaden samtidigt som KAIStarter integreras som en plattform. Dessutom noterar teamet att tokenizing-egendom låser upp nya medel från detaljhandeln. Dessutom ökar LABS den globala fastighetsmarknaden genom att effektivisera traditionella fastigheter via digitaliseringstillgångar, crowdfunding och mer.

Paralink | Litentry Collaboration To Boost Decentralized Identity Authentication

I den sista biten av krypto nyheter för idag har vi Paralink samarbetar med Litteratur för att stärka den sistnämnda nätverksintegrationen till Paralink Nodes. Litentry är ett decentraliserat identitetsaggregeringsprotokoll som löser agnostiska DID-mekanismer. Det ger också en säker kanal för att få realtidskredit / anseende för användare över olika blockkedjor. Paralink är en fallskärm med orakelkvorum för Polkadot som ger tillförlitliga datareferenser till andra fallskärmar. Denna integrering hjälper Litentry att använda flerkedjans orakel, och Paralink kommer att använda Litentrys rykteberäkningstjänster för att effektivisera curationsprocessen.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link

Written By

Bitcoinvarde