Topp 10 DeFi-uppdateringar (03/29 – 04/04) – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz


2020 har kallats året för decentraliserad finansiering (DeFi). Denna berättelse sträcker sig dock också till 2021 då DeFi-utrymmet fortsätter att spela in massiv antagande och ökning av TVL.

För att ytterligare hålla läsarna informerade, den här artikeln innehåller information om tio viktiga DeFi-uppdateringar som ägde rum förra veckan. Dessa DeFi-uppdateringar inkluderar strategiska partnerskap, projektuppdateringar, viktiga lanseringar etc.

1. Human Protocol Foundation och Chainlink

Den 31 mars meddelade blockchain-teknikplattformen HUMAN Protocol ett strategiskt partnerskap med den decentraliserade orakelplattformen Chainlink. Partnerskapet kommer att ge HUMAN Protocol obegränsad tillgång till Chainlinks tillförlitliga prisreferensflöden. Dessutom underlättar lanseringen av sin Proof-of-Humanity-oracle-lösning som är utformad för att rensa bort robotar från att delta i kedjearbeten.

Kedjelänkenligt HUMAN Protocol blogginlägg, är den önskade orakellösningen på grund av ett antal skäl. Några av dessa orsaker inkluderar: flexibilitet, blockchain agnostiker, säker och säker programvara, decentraliserad natur etc.

2. PancakeSwap integrerad Dego Finance i dess sirapspool

Den ledande DEX på Binance Smart Chain (BSC) förra veckan välkomnade NFT och DeFi-protokollet Dego Finance till dess sirapspool. Användare kan nu satsa CAKE för att få DEGO i Sirap-poolen. Det totala antalet tillgängliga tokens är 7 000 DEGO, som förväntas distribueras inom 60 dagar, dvs. från 2 april till 1 juni 2021. Startblocket är 6211300 medan målblocket blir 7939300. Belöningen per block är 0,00405 DEGO.

3. Polygon (tidigare känt som Matic Network) samarbetar med Connext

Ethereum flerkedjig skalningslösning Polygon samarbetade med tvärkedjiga likviditetsnätverk Connext. Som ett resultat av partnerskapet har Connext införlivats i Matic-plånboken. Detta kommer i huvudsak att resultera i snabbare och mer tillförlitliga USDC- och USDT-överföringar mellan Ethereum och Polygon Chain. Partnerskapet med Connext minskar också den tid som krävs för att gå ombord och ombord medan du använder POS-bron.

4. DODO Trade Mining belönar nu på Binance Smart Chain (BSC)

Binance Smart Chain (BSC) är för närvarande en ivrig anhängare av Kina-baserade DeFi-start DODO. BSC tillkännagav nyligen lanseringen av handelsgruvbelöningar på DODO BSC. Denna belöning, enligt en tjänsteman blogginlägg, är ett försök att öka antagandet och även uppmuntra användare att använda DODO BSC. Belöningsevenemanget är planerat att äga rum i två veckor, dvs. från 2 april till 16 april 2021. Dessutom kommer 20 000 DODO att vara på plats varje dag under hela två veckor.

För att delta behöver intresserade bara ansluta sin BSC-plånbok till DODOs webbapp. De måste sedan slutföra en transaktion med ett av följande handelspar: BNB / BUSD, ETH / BUSD och BTCB / BUSD. Belöningar delas ut dagligen baserat på användarnas handelsvolymprocent.

5. Gate.io lägger till stöd för Xend Finance

Nigeria-baserade DeFi-plattformen Xend Finance är nu handel på Gate.io. Den 3 april 2021 tillkännagav Gate.io noteringen av Xend Finance ursprungliga token, XEND. Handel började också omedelbart.

Enligt rapporter har Xend Finance fått stöd från toppspelare i kryptorummet som Binance, Google Launchpad, etc.

6. Secret Network (SCRT) startar SEFI Governance Token

Sekretessfokuserat hemligt nätverk nyligen lanserades dess SEFI-styrningstoken på mainnet. Token kommer att fungera som en styrningstoken för dess hemliga DeFi- och SecretSwap-plattformar. Därför gör det möjligt för samhällsmedlemmar att delta i att fatta viktiga beslut på plattformen som nätavgifter, gå med i andra likviditetsbrytarkampanjer etc.

7. Försäkrad ekonomi ansluter sig till Orions ekosystem

P2P försäkringsplattform försäkrad ekonomi är nu en del av Orions ekosystem, som tillhandahåller decentraliserad försäkringsskydd för användare av Orion Terminal. Försäkringsplattformen kommer att bära användarnas risker med mattor, smarta utnyttjande av kontrakt, stablecoin-fel och utbyte av hack.

8. Atari lanserade sin kapsel av samlingsbara NFT: er

Spel är en viktig aspekt av DeFi-rymden. Den välkända arkad- och videospelplattformen Atari tillkännagav den 2 april lanseringen av sin kapselkollektion av samlarobjekt för två klassiska videospel – Pong och Centipede. Intressant är att plattformen använder blockchain-teknik för att identifiera dessa NFT: er.

9. COTI-nätverk fördelade insatsbelöningar

Världens första DAG-protokoll någonsin, COTI Network, nyligen distribuerad satsar belöningar för sin första officiella satsningsperiod förra veckan. Därför skapas mer kapacitet för insats i april. Efter lanseringen av Staking 3.0 ökade spelvolymen på plattformen till 109 miljoner COTI.

10. EPNS-vitlista för Polkastarter IDO Now Live

DeFi-anmälningsprotokoll, Ethereum Push Notification Service (EPNS), lanserades vitlistningsprocessen för sin Polkastarter IDO den 1 april 2021. Denna lansering är förberedelse inför den offentliga lanseringen av dess PUSH-token och det första DEX-erbjudandet (IDO) planerat till 13 april 2021. PUSH-token säljs till 0,12 USD

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde