Topp 5 Crypto News: 01/18 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Idag bevittnade vi Bitcoin konsoliderar nära 37 000 dollar, och altcoins som DOT och LINK som gjorde nya heltidshöjder nyligen konsoliderar också.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

TomoChains senaste uppgradering för att utfärda en förpackad ERC20-token med funktionerna Wrap / Unprap

Med den senaste uppgraderingen av TomoChain, användare är nu kunna utfärda en inslagen ERC20-token via TomoIssuer. Utöver detta kan användare också lägga till det i TomoBridge så att andra användare kan slå in / packa upp token.

Enjin och Miss Bitcoin-partner för att starta Japans första NFT-fond (Non-Fungible Token) för COVID-19-pandemiska offer.

Enjin samarbetade med Miss Bitcoin för att starta Japans första välgörenhetskampanj NFT (icke-fungibel token). Detta är en innovativ kampanj som använder den tokeniserade konsten som skapats av japanska kändisar för att samla in pengar för tonåringar som står inför ekonomiska svårigheter under covid-19 pandemisk.

Italienska fotbollsjättar AC Milan samarbetar med Chiliz för att lansera $ ACM Fan Token

Den italienska fotbollsgiganten och Champions League-vinnaren AC Milan samarbetade med Chiliz för att distribuera blockchain-baserade fan-tokens. Dessutom kommer $ ACM Fan Token-ägare att få tillgång till ett brett utbud av fördelar inklusive rösträtt i flera klubbbeslut, VIP-belöningar och upplevelser, spel, kampanjer och mycket mer.

Cryptocurrency Exchange Rain samlade in 6 miljoner dollar i finansiering

Rain Financial, kryptovalutautbytet licensierat från Central Bank of Bahrain, har samlat in 6 miljoner dollar i finansiering från Coinbase och andra investerare. Börsen grundades 2017 och blev den första krypto-tillgångsplattformen licensierad i Mellanöstern redan 2019.

Kommande betaversion av lanseringen av centralbankens digitala valuta (CBDC) tillkännages av Kinas Blockchain-baserade servicenätverk (BSN)

Kinas Blockchain-baserade servicenätverk (BSN) planerar att bygga ett betalningsnätverk för digital valuta. Enligt rapporten planerar de att lansera betaversionen av denna lösning under andra halvåret 2021. Företaget räknar med att det tar fem år för det globala nätverket att slutföras.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link

Written By

Bitcoinvarde