Topp 5 Crypto News: 01/22 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Efter att ha gjort ett dagligt lägsta värde på $ 29 000, handlar Bitcoin nu nära 33 500 dollar, och Ethereum handlar nära 1 250 dollar.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Kyber planerar att bli ett nätverk av likviditetspooler med Kyber 3.0-uppgradering

Kyber Network tillkännagav en Kyber 3.0-uppgradering som kommer att göra Kyber till ett nätverk av likviditetsprotokoll. Enligt inlägget kommer de också att lansera KyberPRO, som är en on-chain gateway till DeFi för marknadsförare. Med denna uppgradering kommer de att försöka lösa problemen med hög gasförbrukning.

COTI integrerar Chainlink för att starta Oracle-optimerat decentraliserat CVI-index

COTI-nätverket integrerar Chainlink till världens första kryptovolatilitetsindex för decentraliserad finansiering (DeFi). Denna integration hjälper CVI-data att ansluta till andra plattformar. Dessutom är CVI utformat för att bestämma marknadsvolatiliteten och rädslaindexet.

Aavegotchi | Matic Bridge öppnade för att tillhandahålla ett snabbt Layer 2-nätverk utan att förlora gasavgifter

De Aavegotchi/ Matic bridge är nu öppet för användare att tjäna handelsavgifter genom att leverera maTokens till likviditetspooler. Enligt tweeten planerar Aave att tillhandahålla ett mycket snabbare och billigare Layer 2-nätverk utan att förlora gasavgifterna. Dessutom kommer det också att hålla koll på räntor som betalas när du gör transaktioner.

Trust Wallet nådde en ny milstolpe med fem miljoner nedladdningar på Google Play

Trust Wallet når en ny milstolpe med fem miljoner nedladdningar på Google Play. Enligt tweeten för ett år sedan nådde de en miljon nedladdningar. Imponerande, på mindre än ett år, ökade användarbasen med hela fyra miljoner.

Mirror Protocol lanserade staking och likviditetspool för aktier i globala företag

Mirror Protocol lanserade staking av ledande syntetiska aktier. Enligt inlägget kan användaren spela och tjäna APY på globala företags aktier inklusive Tesla, Netflix, Apple, Google och många fler. Dessutom, Binance smart kedja användare kan också satsa massuppsättningar och tjäna belöningar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde