Topp 5 skäl att köpa PlasmaPay ($ PPAY) – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz


PlasmaPay är ett DeFi-projekt som erbjuder sina användare ett enkelt gränssnitt där de kan utbyta, satsa och hantera sina kryptovalutainvesteringar. PlasmaPays ursprungliga kryptovaluta är PPAY. PPAY är ett verktygstoken som används för att underlätta insättning, styrning, belöningsdistribution och betalningar på PlasmaPay-plattformen.

Låt oss dyka in i de fem bästa skälen att köpa PlasmaPay (PPAY).

 1. Använd fodral: PlasmaPay har tre huvudsakliga användningsfall:
 • Låga avgifter och höga transaktionshastigheter: Smarta kontraktstransaktioner kan vara mycket dyra för användarna. Nätstopp (lägre transaktionshastigheter) är också ett problem i DeFi-rymden. PlasmaPay vill lösa dessa problem med sitt kommande HyperLoop-protokoll, som berörs nedan.
 • Fiat på / av ramp: De flesta DeFi-applikationer erbjuder inte direkt åtkomst till fiat-betalningskanaler – vilket komplicerar DeFi mass adoption. Med PlasmaPay kan användare köpa kryptovalutor med bankkort, bankbetalning etc.
 • Användare ombord: De flesta DeFi-applikationsgränssnitt är mycket komplexa och kräver en hög expertisnivå – ännu en gång, vilket komplicerar DeFi-massanpassning. PlasmaPay löser problemet genom dess lättanvända skrivbordsapplikation. Dessutom erbjuder PlasmaPay instruktionsvideor på deras webbplats (dvs hur man satsar PPAY på Plasma Finance). Dessa bilder hjälper användarna att förstå hur de använder sina tjänster, oavsett deras erfarenhetsnivå.
2. Kommande milstolpar för PlasmaPay: HyperLoop över kedjebryggprotokoll
 • Lanseringsdag: HyperLoop kommer att starta under andra kvartalet 2021.
 • Mål: Skapad som en Layer 2-lösning för hög ETH gasavgifter.
 • Verktyg: Detta protokoll är en kedjebrygga byggd så att användare kan flytta tillgångar mellan Uniswap på Ethereum till PlasmaSwap på PlasmaDLT (Plasmas blockchain) på ett snabbare och mer effektivt sätt
 • Slutsats: Med HyperLoop bridge-protokollet som fungerar som en gateway till PlasmaDLT kommer detta att ta belastningen på överansträngda nätverk – vilket möjliggör en bättre DeFi-upplevelse
3. Offentliga lanseringar av PlasmaChain- och Node-programmet

Lanseringsdag: Det förväntade lanseringsdatumet är inställt för sent Q3 / tidigt Q4 2021.

Plasmakedja: Första blockchain byggd för anpassning för riktiga betalningsföretag, banker etc. med noll transaktionsavgifter och snabb hastighet

 • Funktioner:
  • Skalbarhet – Har en teknisk förmåga att stödja upp till 160 000 transaktioner. Gratis transaktioner för dApps som använder stablecoins. Om DeFi-applikationen körs på smarta kontrakt med hjälp av stablecoins utfärdade på Plasma blockchain, kommer alla transaktioner och operationer av smarta kontrakt på blockchain att ske fri.
  • Fiat på / av ramp – dApps kan använda PlasmaPays infrastruktur att byta ut sina inbyggda tokens till fiat via bankkort, ledningar etc.
 • Slutsats: Full decentralisering av PlasmaChain.

Vanligtvis, när projekt har viktiga kommande milstolpar, börjar hype bygga runt investeringsgemenskapen. Således tenderar priset på den underliggande tillgången oftast att öka (ibland avsevärt, beroende på händelsen). Vi misstänker att detta kommer att hända med PlasmaPays token, PPAY.

4. Tokenomics

PPAY har en maximal tillgång på 1 miljard fördelad via en linjär modell med den slutförda distributionen av token 2022.

Bildkälla: PlasmaPay

PPAY-tokengenereringshändelsen tillhandahöll en begränsad token-tillgång på endast 5,5% för handel och andra användningsändamål. Utöver detta kommer PlasmaPays insatsincitament och återköpsprogram att brinna upp till 20% av utbudet och lämna bara ett begränsat antal PPAY-tokens på marknaden. Dessa två huvudegenskaper, tillsammans med ett tak på utbudet av PPAY-token, gör det mycket spännande för investerare på grund av den potentiella framtida bristen på PPAY.

5. Staking och hög APY:

I en nyligen tweet, Meddelade PlasmaPay att dess användare nu kan tjäna 97% APY-satsning på PPAY. En intressant aspekt av insatsprogrammet genom Plasma Finance är att spelarna bara måste låsa upp sina PPAY-tokens i minst 24 timmar. Efter den minimala 24-timmarsperioden kommer PPAY att vara tillgänglig för borttagning, och användaren kan göra som de vill med sina PPAY-tokens.

PPAY-pris

När detta skrivs, PPAY-pris handlar med $ .3165 $ med en cirkulerande tillgång på ungefär 154 miljoner. PPAY har också ett marknadsvärde på endast $ 48,7 miljoner, vilket gör det fortfarande relativt litet med mycket potential att växa i detta utrymme.

Slutsats

PlasmaPay är en lättanvänd DeFi-plattform för utbyte av kryptovalutor, staking och portföljhantering. Deras användningsfall verkar vara attraktiva för sina användare, och vi förväntar oss att fler användare fortsätter att migrera till sin plattform. När det gäller attraktionskraft för investerare tycker vi att de gör ett bra jobb som tilltalar investerare genom sina PPAY-insatser och tokenomics.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

Written By

Bitcoinvarde