TrustSwap kommer till Polkadot – affärspartnerskap – Altcoin Buzz


TrustSwap meddelade nyligen att det snart kommer till Polkadot.

Tillkännagivandet om att TrustSwap gick med i Polkadot kom som en Twitter-tråd. Det uppmanade också substratutvecklare som är intresserade av att gå med i TrustSwap-teamet. TrustSwap letar efter substratutvecklare som kan hjälpa plattformen att föra TrustSwaps mjukvarutjänster till Polkadot.

SWAP ERC20-token kan utbytas med Polkadot-ekosystemet

TrustSwap har varit en lättanvänd lösning i den otroliga deponeringssektorn sedan den lanserades i mitten av förra året. Sedan lanseringen har TrustSwap upplevt snabb tillväxt tillsammans med tillägget av extra programvarufunktioner. Innehavare och spelare av SWAP-token har skördat några fördelar.

För närvarande bygger TrustSwap aktivt på Ethereum Network. När TrustSwap integreras med Polkadot, kommer kedjekompatibilitet, lägre avgifter och skalbarhet att göras tillgängliga för TrustSwap-användare. SWAP ERC20-token kommer att kunna bytas ut mot Polkadot-ekosystemet och inga fler tokens kommer att utfärdas.

TrustSwap har också börjat utveckla en kryptomarknad för att köpa, sälja och handla ERC20 och NFT. Denna marknadsplats, känd som “Swappable”, kommer snart att tas i bruk. I år har TrustSwap lovat fler lanseringar, utvidgningar och utveckling. Denna integration med Polkadot visar hur TrustSwap expanderar sitt ekosystem.

TrustSwap för att vinna från Polkadots expanderade marknad

Den 14 januari klättrade Polkadots börsvärde till över 10 miljarder dollar för första gången och överträffade XRP. Polkadot (DOT) har emellertid sedan gått bakom XRP. CoinMarketCap rapporterar att XRP är den 4: e rankade krypton med ett marknadsvärde på 19,79 miljarder dollar medan DOT är på 5: e plats med 14,9 miljarder dollar.

Bitcoin är nummer ett efter marknadsvärde med 626 miljarder dollar. Ethereum kommer på nummer två med 154 miljarder dollar medan Tether drar in bronsmedaljen med 16,4 miljarder dollar.

Mer information

Polkadot är skapat av Parity Technologies och är känt för att länka flera blockkedjor som ett interoperabilitetsprotokoll. Används för att skapa fallskärmar, dess ursprungliga DOT-tokens används också för att rösta om styrningsfrågor. Polkadot-plattformen är extremt aktiv med många projekt byggs på den. TrustSwap-integrering i Polkadot kommer att gynna båda plattformarna.

Innan nu avslöjade TrustSwap detaljer om sin kommande Swappable DeFi NFT och ERC-20 marknadsplats. I linje med utvecklingen, SYNC också avslöjat intresse på TrustSwaps Swappable-marknadsplats som snart kommer att lanseras.

TrustSwap (SWAP) Pris

Från och med tidpunkten för publicering har TrustSwap (SWAP) pris var $ 0,758547 med en handelsvolym 24 timmar på 3,188,204 dollar. SWAP-priset steg med 7,9% under det senaste dygnet. Den har också en tillgång på 64,67 miljoner SWAP-mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner. Dessutom är Uniswap (v2) den nuvarande mest aktiva SWAP-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Written By

Bitcoinvarde